0

ïnşallah arttırırlar çünkü çok az. sonuçta insanlar baya bi zaman ayırıyor buraya.

0

keşke arttırsalar..hatta keşke yarışmalar olsa da kazançlar iki katı olsa bir süreliğine.belki site böyle bir şey yapabilir bir ara? inşallah yaparlar ya..kısa süreliğine bile olsa 2x kazanca ben hayır demem.

1

tabii bu soru sorduğunda ben daha bu sitede üye değildim ama şöyle kazançlara bakarsak ilk katıldığım zaman daha çok güzel kazanç vardı ama yaklaşık 4 5 gündür kazançlar baya düştü ama bunu yükseltecek mi yükselmiyecek mi pek fazla bilmiyorum. inşallah biraz kazançlar yükselir de bizde emeğimizin karşılığını alırız.

1

keşke biraz artsa. iki kat kazanç da gidince yaprak kımıldamaz oldu kazanç kısmında. motivasyonum da düşüyor haliyle pek aktif olamıyorum. bir de sitede hareketlilik yok gibi geliyor. kendimi site içerisinde bile yalnız hissediyorum bir etkileşim, değişim olmadıkça. belki kazançlara bir zam yapılsa şenlenir tekrar buralar.

0

suan için bole bir olay hemen söz konusu olcagini düşünmüyorum ben ama tabiki sorumani yetkilileri bir kuruşluk gibi bir gelir artışı yapsa sorularda bu olay gercek den daha çok üye çekmeye vede inaninki bu googlede olsun her yerde guzel yerlere gelir.ayrıca tabiki bu güzel yükselmesi sorumani içinde çok faydalı olur reklam veren firmaların sayısı daha çok artar çünkü çok aftiklik varsa reklamda çoksa dikkat çeken reklamlar da daha fazla olur insanlar uygunluk durumuna göre bu reklamlara göz atar diye düşünüyorum o yüzden yetkililer harekete geccektir.

0

tabii ki; de artıracağını düşünüyorum, çünkü: ne kadar uzun cevap verirsen o kadar güzel paralar kazanacağım zannediyorum inşallah uzun uzun cevap verip kazanacağım ve yeni girdiğim için bakacağım artık ne kadar para kazanacağım bu site çok iyi gelecek bana ek gelir gibi çok teşekkürler.

0

@mami18 sana kesinlikle getiriyorum getirdiğimiz referanslar sitede iki üç soru cevaplayıp siteyi bir daha kullanmıyorlar.

1

en kısa cevap 2 kuruş olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.soruma ne ekibi bence zam yapmanın geldiğini görmeli artık çünkü yeni kullanıcılar giriyor siteye bir iki soru cevaplıyor ve iki üç kuruş kazandığını görünce hemen bırakıyor.sorumani ekibi daha çok aktiflik istiyorsa bence birazcık da olsa zam yapmalıdır.

0

cevaplar uğraştırıyor.soracak soru bulması da zor.işimiz daha da zor.

1

bence artırmazlar. ama arttirsalar cok güzel olur.

1

çok az da olsa bir artma olsa aslında iyi olur böyle çok az kazanç oluyor valla ödeme alanları tebrik etmek istiyorum o kadar yorum yapıyorum soru soruyorum henüz param çok az bende mi problem anlamadım.