0

suan sitede iki kati kazanc olsa guzel olurdu valla. kazanclarimizi az da olsa arttirsaydik guzel olurdu. yani her ne kadar sitede aktif de olsak bazen az kazaniyoruz. az kazandigimiz icin siteden soguyabiliyoruz. en azından arada bizi motive edecek seyler isteyebiliyoruz. siteyi de anliyorum aslinda. onlarca uye var. ama bir hafta surmesin 2 gun sursun ama sık sık olsun. sık sık olursa sitede 2 kati kazanc surekli grliyor diyr birini kacirsa digerini yakalar. daha fazla aktif olan olacak. ama boyle araya 1 ay gibi bir sure girince sıkılıyoruz.

1

iki kat kazanç etkinliğinin gelmesi gerçekten çok güzel bir şey oluyor.kısa süre içerisinde kazançlarınızı çok daha kolay bir şekilde arttırabiliriz ve ödeme alt sınırına ulaşmamız gerçekten çok daha kolay oluyor.özellikle çıkart kazanç olduğu zamanlarda gerçekten çok daha büyük bir istek ile soruma listesini sürekli olarak girmek ve soruları cevaplamak istiyorum.bu sebepten dolayı da gerçekten ben iki kat kazancın sürekli olarak gelmesini arzu ediyorum. bunun dışında normal zamanda da gerçekten kazançlar bir nebze olsun artarsa çok daha güzel olacak bana göre.

0

artik son bir saate girdik iki kati kazanç etkinliğinde. artik son çabalar olacak kazanci katlamak acisindan. son cirpinislar. umarim herkes gönlünce bir kazanc elde etmistir. ve ben su son 1 saat sitede olacagim bakalim ne kadar fazla kazanc katlayabilecegim. umarim çabalarim boşa gitmez. guzel kazanclar yaparim. hatta gecenlerde 25 tl limite ulasmistim cekmemistim. biraz biriktireyim de oyle cekeyim. bari odeme talrbinde bulundugumda kayda deger bir para cekerim diyr dusundum. ondan sonra ben 30 liraya ulastim, sitede ondan sonra iki kati kazanc gelmisti. bu etkinlikle kazancimi 40 tl nin uzerinde bir kazanca cektim ama. bakalim tabi biraz daha biriktirip oyle cekecegim. o yuzden sitede de hazir iki kati kazanc varken yapabildigim kadar kazanc kasmaya calisacagim. son dakikalar hatta. bakalim ne kadsr kazanc katlayabilecegim. :) umarim herkes icin hayirli olur, kazanclsrini kstlamislardir.

0

iki kati kazanc etkinligi 2 gun once geldi. herkes gibi bende bekledigim icin bu etkinligi, hemen sitede oldugumdan daha fazla aktif olmaya basladim. yani bu iki gunde yaptigim kadar kazanc yaptim diyelim. yarin oglen bitiyor iki kati kazanc etkinligi. bakalim bu gece oturup biraz calismak, sorulara cevap yazmak istiyorum. uykum yokken bu etkinligi biraz degerlendirmek istiyorum. umarim uykum gelene kadsr guzel değerlendirebilirim de guzel kazanclar elde ederim. gerci bugun pek giremedigim halde yine bu etkinlik sirasinda yine hatri sayilabilecek kazanc yaptim ama. iste insanin paraya ihtiyaci olunca yapabildigi kadar para kazanmaya calisiyor. umarim guzel kazanclar elde ederiz de hepimiz bu kazandigimiz paralari amacimiz icin harcariz. bu sure zarfinda sitede aktif olan arkadaslarima ds bol kazanclar diliyorum.

0

iki kazancı herkes gibi ben de merakla bekliyorum. umarım bir an önce gelir de biz de biraz kzanç sağlamış oluruz. ne zamandır bekliyoruz.