0

geçenlerde 25 lira 6 kuruşluk ödeme aldım. işin açıkçası 25 lirayı yapmak benim için sinir sınırıydı. yani o miktarı yapıp ödeme talebi yapıp bekleyecektim. para yatarsa yazmaya devam edecek yatmazsa hayırlısı deyip gidecektim. 3 iş gününde yatar diyordu. 3 gün oldu 4 gün oldu 5 gün oldu yatmadı. artık umursamamaya başlamıştım. sağlık olsun dedim. siteye güvenmiştim siteye güvenimin boşa çıkması beni üzecekti. tam 7. işgününün sonunda param hesaba yattı. sorumani benim güvenimi boşa çıkarmadı. şimdi daha bir istekli yazıyorum daha istekli cevaplar veriyorum

1

yedi kez ödeme aldım toplamda 175 lira. iki aydan fazladır buradayım. ödemeler konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. ufak tefek gecikmeler oluyor ama oldukça doğal, kullanıcı sayısı artıyor ve kazançların incelenmesi uzun sürebiliyor, araya hafta sonu girebiliyor.

ama mağdur olan olmadı bugüne kadar, kopya içerik üreten kullanıcılar dışında içeride kazancı kalan olmadı. onların kazançları da hayvan barınaklarına mama bağışı olacak.

0

arkadaşım bu soru sohbette de defalarca soruldu. kanıtlar atıldı. sende oradaydın.

0

ben 15 gün oldu üye olalı vede tabiki bu süre zarfi içinde bende siteyi çözdüm güvendik vede ilk olarak 25 tl lik bir miktardan sonra para çekme talebi oluşturdum.vede 3 iş günü içersinde odemememi aldım suan daha kafam rahat şekilde devam ediyorum sizlerde gonul rahatligi ile bu platforma katilin gercek den sağlam sitelerin en başında geliyor.

0

bir kere sorumani sitesinden bir miktar para çektim ama 4-5 gün içinde anca yatırmışlardı, mesaj attım yatırılmadı hâlâ diye ve onlar da dönüş yaptılar mesajlarıma paramı geç de olsa yatırdılar.bir kez daha para çekme fırsatı ayağıma kadar geldi, umarım bu sefer beni bekletmezler daha fazla.tek sıkıntı bu olsa da yine de güvenilir ve sağlam bir site, buna şahit oldum yani.