0

en büyük hayalim ; milyonlarca kişinin beni sahnede seyir etmesi.

0

öyle şaşalı hayallerim yoktur yada en büyük hayalim şu diye bir şey yok açıkcası bir meslek sahibi olmak kendi paramı kazanmak ve ihtiyaçlarımı karşılamak işimde başarılı olmak benim hayalimdir. ancak tabi ne kadar mümkün olue bilemem. öyle fazla bir beklenti veya hedefim yok hayata dair açık konuşmak gerekirse sanırım hayatta kendi ayaklarımın üzerinde durmak ve para kazanırken de sosyal faaliyetlere katılmak, istediklerimi gerçekleştirmektir para kazanarak. yani herşey para biliyorsunuz bir hayaliniz olsa da buna para olmadan ulaşamıyorsunuz doğal olarakda insanın hayalleri de o doğrultuda gidiyor gerçekçi olmak gerekirse benim içinde böyle fazla görkemli veya şaşalı bir beklentim yok sıradan aslında istediğim çok birşey değil dilerim allah herkesin gönlüne göre versin huzur çok önemli huzur olmazsa hiçbir şey olmuyor ve inanın hiçbir işide severek yapamıyorsunuz bu yüzden huzurunuzu kaçıran insanlardan uzak durun.

0

en büyük hayalim kendi adıma bir kitabevi açabilmek... o kadar çok istiyorum ki anlatamam. kitaplarla çok içli dışlı olduğum için çalışma hayatım bir o kadar da kolay geçecektir.

0

en büyük hayalim yazlık biryerde yaşamak isterdim.deniz kenarında tercih ettiğim il muğla bodrumda yaşamak isterdim.tatile gittim oraya gerçekten çok güzel yasanilacak kadar güzel bir yer taşıyor

0

en buyuk hayalim kitabevi acmak. o kitabecini acana kadar da elimden geleni ardim koymayacagim

0

en büyük hayalim huzurlu bir evim olsun evlatlarımi muhtaç olmadan en iyi şekilde buyutebilim. kafam rahat olsu. başka bisey istemem.

1

valla benim en buyuk hayalim maddi degil.elde edebilecek durumdayim bir cok seyi,cok sukur..
benim en buyuk hayalim ise;sanirim evli,mutlu,cocuklu olmak.:))
bu bir cok kisi icin normal karsilanabilir ama ben manevi seylere elimden geldiginden daha da fazla deger vermeye calisiyorum bu yuzden benim icin buyuk sayilir.:)

2

aslında sen benim hayalimi az çok biliyorsun.. bir ara konuştuk bunu... daha doğrusu sadece birini biliyorsun. :) aslında... benim küçüklükten gelen başka bir hayalim var.. senin bildiğini sonra yazacağım. :) 13-14 yaşlarımdan beri hep öğretmen olmak isterdim. yaniii... böyle arkadaşlarıma filan anlamadıkları konuları anlatırken nasıl akıllarında kalabilir diye hep bir formül şeklinde veriridm. ya da başka bir olayla bağdaştırırdım ki o anlattığım konu akıllarında kalsın. hatta bir lise öğrencisine, kız sayısalcı. tarihte inkılaplar kısmında hep afallıyormuş. daha doğrusu karıştırıyor. devletçilik en çok karıştırılan ilke birde.. benimde aklıma "kız zaten sayısalcı, formül gibi versem mi acaba?" dedim ve devletçilik=ekonomi, sanayi dedim. kız ondan sonra o inkılaplar konusunda full çekmeye başlamış.. :) hatta açıköğretimden tarih okuyordum. sırf şu öğretmenlik hayalimden dolayı. ama gel gör ki alttan kalan yani daha ikinci sınıftan kalan bir ders yüzünden iki sene boyunca dördüncü sınıfın derslerini alamadım. açıköğretim olduğu için birinci sınıftan kalan ders olursa üçüncü sınıftan, ikinci aınıftan ders kalırsa dördüncü sınıftan ders alamıyorsun sınav saatleri aynı olduğu için. yani bu sebeple açıköğretimde okuduğum tarihi dondurdum iki sene önce. bu sene ikinci sene olacak donduralı... ama aklımda kitabevi açmak da var. diğer bir hayalim. bu da kocaeli üniversitesinde okurken aklıma düştü... o sırada da kocaeliye servisle gidip geliyordum. istanbul'da oturanlar bilir, istanbul'dan kocaeli üniversitesinin bütün kampüslerine ve şimdi son birkaç yıldır da sakarya üniversitesine servis şirketleri mevcut. o dönem kitapların üstüne çok düşmüştüm çünkü. lise dönemimde de okurdum kitap ama kafama esecek de kitap alacağım da okuyacağım.. kitaplara olan bağlılığım tam anlamıyla 2011-2013 yılları arasında oluştu. o dönem inanılmaz kitap okudum. ve kitabevi açacağım fikri oluştu bende. kitabevi açamasam bile bir kitabevine girip illa bir kitabevinde çalışma dönemim olacak dedim... kitabevi hayalim için şuan kendime bir hedef koydum... bir yıl boyunca sırf bunun için çalışıp didineceğim. hedeflerime ulaşmam için bu dönem içerisinde sıkı bir çalışma gösterip yeterli sermayeyi oluşturabileceğimi düşünüyorum o yüzden. aslında bu hedefime ulaşmamı ağlayacak olan bir yerde burası. yani sorumani. ben burada ne kadar aktif olursam yine sermayenin bir kısmını buradan çıkaracağımdan eminim. biraz da o yüzden burada o kadar çok aktif olmaya çalışıyorum.. kitabevini açarsam geleceksin değil mi açılışa :d :d eğer bir yıl sonunda kitabevini açma gibi bir girişimim olduğunda ilk haberi olacak kişilerdensin. :)

2

en büyük hayalim kendi hayatımı idame ettirecek kadar rahat bir işe girebilmektir.

1

honda civic 1.6 eski kasa bir araba almak basicam yere sifir baba jantlar genis taban bir lastik ozel boya boya koruma seramik kaplama ses sitemio pioneer sampion kasa bass boos 19 inc jant taban halisi kirmizi olucak orta seviye sportif deri