0

evet zengin insanlar çok para harcıyor kıymetini bilmiyorlar ondan fakirlik görmemişler onunla zaten derdimiz fakirleri uyumak değil zenginlerin doymaması tabii her zengin öyle değildir

0

harcıyorlar tabiki görmüyor musunuz magazinlerde haberlerde sanatçıların bir ayakkabısı 5 bin 10 bin ki sadece bu ayakkabı devami da var . daha ne harcasinlar üzerindeki giysiler bizim bir yıllık maasimiz ediyor zenginlerin farkindaysaniz . daha bunun gezmesi tozmasi yemesi içmesi var onların ayda harcadığı parayı biz bir yılda harcıyor muyuz acaba valla hiç sanmıyorum. düşünmeden harcamak nasıl bir duygu acaba merakta etmiyor değilim tabiki .

0

babadan zengin olanların çok para harcadıklarını düşünüyorum ama kendi kazanıpta mal ve mülklerini kendi elde etmiş olan insanların çok fazla para harcadıklarını düşünmüyorum insanlar genellikle kendi kazandıkları paraları harcamaya kıyamıyor lar ama havadan gelen para her türlü harcanıyor.

0

bence haddinde fazla harcıyorlar. zaten para çok diye harcamaları çok oluyorlar. bir evin şeyini tek kişi harcıyor.

0

hem de ne kadar çok para harcıyorlar. internette gezinirken görüyoruz ünlülerin haberlerini. bir eve bilmem ne kadar kira veriyor diye. tabi insan haliyle şaşırıyor. biz yeri geliyor pahalı diye bir sürü şeyi alamıyoruz ama onlar hiç fiyatlarına bakmadan direk alıyorlar. valla hayat onlara güzel.