0

yani ben bir haftadır siteye giremiyorum. başımda migren vardı gözlerimi bile açamıyordum ben çok kötüydüm bir haftadır yemek bile yemedim.. yemin ederim ki bak hatta eşim bile yemedi ben yemediğim için hatta acile gittim geldim doğru düzgün giremedim yani siteye.

1

bazen bana da öyle bir his geliyor. özellikle beyin bedava modu açıkken ana sayfa değişmediğinden böyle bir düşünceye kapılıyorum. ama eski hareketlilik yok, eski kullanıcılarda biraz el çektiler sanki siteden. sorumani yönetimi de sürpriz yapmıyor bize bu ara. yalnız hissetmemiz bundan olsa gerek.

0

misafirlerim var bugun.. sadece birkac soruya cevap verebildim gun icinde.

0

aynen empathy34 haklısın cumartesi akşam olduğu için fazla insan giremiyor. olabilir yalnız değilmişim. onu farkettim birkaç kişi daha varmış sitede dediğin gibi bazen aşırı aktiflik oluyor. özellikle yarışmalar zamanında öbür türlü fazla aktif olunmuyor.

0

bende buradayım yalnız değilsin.cumartesi akşam olduğu için insanlar eğlenmeye gitmiş olabilir.ama yaşadığın bu hissiyatı arada benimde hissettiğim oluyor.bazen yoğun katılım oluyor ama bazen de çok sessiz oluyor.