0

umarım galatasaray takımı bu kötü gidişe bir dur diyemez.

0

galatasaray futbol takımından ciddi anlamda nefret ediyorum. çünkü özellikle derbi maçında yaptıkları hataların bedelini çektiklerini düşünüyorum. baktığımız zaman, derbi maçında oyuncular ve teknik heyet kadar herkes ceza yedi ve o zamandan bu zamana kadar büyük bir düşüş yaşadıkları ortadadır. ben galatasaray takımının bu durumdan kurtulmasını istemiyorum. ancak kurtulabilecekleri tek yöntem ara transfer döneminde alabilecekleri güzel bir forvet transferi olur diye düşünüyorum. baktığımız zaman galatasaray'ın şu an tek eksiği forvettir çünkü diğer oyuncuları çok kaliteli oyunculardır. açık söylemek gerekirse galatasaray ara transfer döneminde çok kaliteli bir forvet oyuncusu alırsa eğer, ben galatasaray'ın toparlanacağını ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini düşünüyorum.

0

galatasaray bu sene bu kötü gidişe bir dur diyemeyecektir.onun çin ben galatasaray'ın yükseleceğini inanmıyorum. bu sene daha da düşecekler bence fenerbahçe'den beter bir hale gelecekler diye düşünüyorum.

1

kurtulmasa da benim için mahsuru yok. kendi ayağına sıkan bir takım. başında da maganda fatih terim olduktan sonra, bir de kininizi içinizde tutan başkanları vardı sanırım.
bence mahsuru yok. sevmem galatasaray'ı.