0

akıllarına birsey gelmiş olabilir. yada tebessüm etmek istemistir. kendini iyi hissediyordur. mutludur. ne güzel ışte.

0

bende kendi kendime gülerim. gülmek kötü bir şey değil ama insanlar deli zannediyor öyle bir şey yok. gülen insanlar aslında içinde bir çok acıyı taşıyan insandır.

0

o an akıllarına komik bir şey geldiği için kendi kendilerine gülüyor gibi gözükebilirler ama aslında akıllarına gelen o komik şey için gülüyor olabilir. o yüzden bu onların akıllarında sıkıntıları olduğu anlamına gelmez . ama bazen insanların psikolojik olarak rahatsızlığı olduğunda da kendi kendilerine gülebilirler. o yüzden psikolojik bir rahatsızlığından dolayı da kendi kendilerine güle bilirler. bu gibi nedenlerden dolayı insan kendi kendine güler.

0

bazi insanlar kendi kendine guler insanin iciyle safligiyla alakali bir durum nezaman isanlar icten gulmeye kalksa baskalari altinda birsey arar gulmek guzel birseydir insanin sagliyilada alakalidir sureklu gulmek gerek surekli surekli herzaman gulmek gerekli herseye ragmen

0

belki aklına bir şey gelmiş olabilir. yada bu tarzda psikolojik hastalıklar oluyor. belki de ondan kaynaklıdır. bu psikolojik hastalığın tedavisi var. tedavi olunmalida. psikolojik hastalığı yoksa normal bir durumdur. bazen bende kendi kendime gülebiliyorum. gülmek iyi bir şey aslında. vücuda faydası var.

0

bazı insanlar değil aslında genelde insanlar kendi kendine güle bilirler çünkü akıllarına komik bir olay komik bir durum komik bir yaşadıkları şey gelebilir ya da konuştukları bir şey gelebilir. o yüzden insanlar bunu hatırladığında gulebilirler kendi kendilerine bu bende de çok oluyor mesela ben de kendi kendime bir şey aklıma geldiğinde ya da mutlu oldugum da mutlu olacağım bir durum olduğunda.ben de kendi kendime çok gülüyorum. bu bir delilik değil. bence normal bir durum bana göre bunu delilik olarak gören de bence saçmalıyor bunu ben de çok yapıyorum.

0

bende kendi kendime çok gülüyorum. gülmek için başkasına ihtiyaç duymuyorum.