2
0

ben guluyorsam baskalari da guluyordur,heyecan

0

evet bende bazen kendi kendime gülüyorum o an aklıma birşey geliyor ve baya gülüyorum hatta sesli güldüğüm bile oluyor yani insanlar kendi kendilerine de gülerler.

0

bazi insanlar guler sadece kendileri icin bile espiri yapar insan kendi kendine gulmeyecekte neye gulecek hem oyle deyilmi cogu insan bu tazr insanlarin deli oldugunu dusunur ama ben katilmiyorum insanlar gulmeli sebeb her ne olursa olsun

0

ben hiç gülmedim ama gülen çok insan gördüm ama niye gülüyorlar hiç anlamış değilim

0

bence gülmek için herhangi bir sebebe ihtiyaç duyulmamalıdır. insan istediği her an sebebi olsun ya da olmasın gülebilmelidir. ben mutlu olmayı sevdiğimden dolayı sürekli gülüyorum.

0

evet insanlar kendi kendine gülerler hemde istemsiz dışı bir anda aklına komik birşey gelir ve gülmeye başlarlar duygu karmaşası gibii birşey daha önceden yaşadıgı kötü birşey aklına geldiiginde bile gülen insanlar gördümm örnek vermek gerekilirse kendim

1

evet gülebilir. ama bazı insanlar kendi kendine gülenlere deli tabiri yapıyor. bu doğru değildir. belki de kişi içinden düşünüyordur.

0

evet gulebilirler akillarina komik bir sey gelmis olabilir veya bir sey izliyo olabilirler

1

elbette gülerler. özellikle günümüzde telefonlarına gelen bir mesaj, fotoğraf veya video güldürüyor olabilir onları. aklına komik bir şey gelmiş de olabilir. okudukları bir kitap, gazete ya da dergi de güldürüyor olabilir. gülmek ille birileri ile yapılacak diye bir kaide yok.

0

evet bende kendi kendime gülüyorum. benim için normal bi durum

0

aynen gülerler.arada sırada bana da gelir o gülme özenle dikkat ederim ama yinede kendimi tutamam. özellikle de öyle bir ciddi ortamda geliyor ki kendi kendimi tutamayıp gülüyorum :)

0

evet insanlar kendi kendine güler. bazı zamanlar eski yaşanmış komik bir zaman akıla gelince insan ister istemez güler ve bu yüzüne sirayet eder.