-6

insanlar neden bazı soruları kendi üzerine alınır?

hayatı sadece kendilerden ibaret mi sanırlar

4 cevap
1

toplum olarak çok mutsuz, çok dedikoducu, çok meraklı ve çok alınganız. dedikoduyu yapan biz kendimiz olmamıza rağmen kendimize toz konduramayız. ancak birileri aralarında bir şeyler konuşsa ve biz görsek, üzerimize alınırız. sebep basit biz meraklıyız heryerde konunun konuşulanın kendimiz olduğunu düşünürüz. soruların konusunun kendimiz olduğ algısına kapılırız. çünkü hatalarımız büyük.

0

birilerinin hayatını bilip sırf onun üzerine soru açarsan kim olsa üzerine alınır... bence sen bu konuda kendini haklı çıkarmak yerine soru sormayı bırakıp sadece cevap üzerinden yürümen lazım. o açtığın sorularında, kimi hedef aldığın apaçık belli aslında.

-1

kardeş sen bence eski sorularına dönmeliyiz. sen mantıklı soru soramıyon. sana yakışan a harfi ile başlayan şu, bu diye sor daha mantıklı olur.

3

burada bence mantıklı sorular sorulsa daha iyi olacak. çünkü insanlar gerçekten haksız yere kazanç elde ediyorlar. sonuçta bizler burada emek veriyoruz ama bazı insanlar emek vermeden kazanmaya çalışıyor. saçma soru başlıkları açarak hani zaten o parayı alırsa da hak ederek almıyordur. sen eğer bir soru başlığı açıyorsan bir kişi ile ilgili o kişi tabii ki de üstüne alır. bence o insan da eminim ki o insanla ilgili soru başlıkları açıyordu bence sorumani el atması lazım bu duruma.