0

gelecek 5 yıl sonra türkiye bence dökülmüş bir halde olur çünkü bu eflasyon böyle gittiği sürece hepimiz herkes sessiz kalarak açlıktan ölecek gibiyiz çünkü o kadar çok insan var ki ekmek getiremeyen çocuğu olan evlenecek olan bir sürü insan var başka da bunlardan bir tanesi benim evleneceğim babam çalışmıyor ben çalışmıyorum almam gereken bir çok eşyam var şu an bu halde isek gelecekteki 5 yıl ben türkiye'nin halini düşünemiyorum gerçekten kötü bir 5 yıl bekliyor bence bizleri.

0

onumuzdeki 5 yil icinde tabiki her konuda daha guclu olmak icin en buyuk hedef buudur.tabiki italat 've ihracatta guzel gelirler elde etmek benzin konusunda kendi petrolumuzu uretmek daha taninan bir ulke olmak icin cabalamak vede daha cok turist girisi saglamak ekonomik acidan vede tabiki bunun yani sira bizler icin isverenlelr devlet asgari ucret konusunda fazla calisanina deger vererek asgari ucretin artmasinda 've gecim sikintisi cekenlere daha fazla yardimda bulunmasi hastaneler 've okullarda dha cok inman saglanip gercekden ucretli olan ilaclarin vatandaslar icin dhaa kolay imkanlarla elde etmek isnanlarin ev sahibi olmasi vede banka borclarinda daha cok imkan saglamak vede tabiki disarda kalanlar icin avrupadaki uygulama yapmasi icin maas baglamak bu turkiyemiz icin en dogal 've olmasi gereken seylere el atmasi onumuzdeki 5 yil icin gecerli sebeplerden birisidir.

1

gelecek beş yılı bilmem ama gelecek yıl türkiye ve türk millet için oldukça zorlu olacak. hem maddi hem manevi olarak. 2019 ekonomik açıdan zorlu geçecek ve bu da psikolojileri, moralleri bozacak gibi görünüyor.

umarım yine de herşeye rağmen ülkemi hep güzellikler karşılar.

0

sonumuz pek hayırlı görünmüyor eğitim sistemi tamamen çökmüş olur.

0

böyle giderse hayırlı bir son göremiyorum ama tabi neyin ne olacağı belli olmaz sonumuzun iyiye gitmesi için dua etmekten başka çaremiz yok

0

gidişimiz hayırlı bi gidiş değil ama inşaallah bugünlerimizi mumla aratacak bu yerde olmayız

0

tamamen batmazsak sükretmek lazım gidişat iyi değil