1

sitede bu tarz otokontroller olmalı, malum kazançlarımız anında yansıyor ve ödeme talep ettiğimizde incelemeye giriyor. o arada ana sayfa ve site çok saçma sorularla dolu olabiliyor. beyin bedava moduyla bunun bir nebze önüne geçiliyor. gerekli ama yeterli değil bence. daha farklı kontrol mekanizmaları da olabilir.

çok uzun sürdüğü zamanlarda çok can sıkıcı olabiliyor. kısıtlanmış hissediyor insan kendini. yenilenmeyen ana sayfada can sıkıyor bir süre sonra. o nedenle gerekli ama biraz daha düzenlemeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum çoğu kullanıcı gibi.

0

beyin bedava modu çok güzel bir sistemdir.site ekibini böyle bir uygulama yaptığı için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

0

beyin modu aktif olmasaydı insanlar boş boş aynı soruları sorardı ama kimse soru cevaplamazdı. o yüzden yerinde bir uygulama olduğunu düşünmekteyim.

0

bence çok güzel bir uygulama olmuştur.neden dersen herkes soru sormaya yöneliyor böylelikle bir sürü soru birikiyor biz çoğunlukla crvap veriyoruz ancak hepsine yetişemediğimiz için bazıları cevapsız kalıyor. bu yüzden site böyle bir uygulama çıkararak soru sorulmasını kesmiştir.belli bir süre soru sorabiliyoruz bence çok yerinde bir uygulama olmuştur diye düşinüyorum.