0

gece yatmadan önce bir şey yememek için ilk önce sabır etmelisin.çünkü en önemli sabırdır.sadece akşamları biraz geç yiyebilirsin mesela saat 21 de yemek yemek en azından sizi acıktırmaz ve gece yemek yemezsiniz acıkmazsınız yani.

1

bence saat en geç 19.00'dan sonra yemek yememeli hiç bir insan. ama bunu derken her birimiz maalesef bunu tam da uygulayamıyoruz.
midenin belli bir saatten sonra kendini dinlendirmesi gerekiyor, yediklerimizin yakılması bunları geç saatlere bıraktığımızda mide rahatsızlıkları baş gösteriyor. reflü gibi, ağza acı suyun gelmesi gibi.
özellikle uyumadan en az 2 saat evvel hiç bir şey yememeliyiz.
bence kendinize hep bunu şartlandırın. aklınıza yemek geldiği zaman, kendinize bunu hatırlatın.
bu yediklerim bana yol su elektrik olarak geri dönecek diyin :)

0

öncelikle akşam yemeğini eger saat 18.00 dan önce yiyorsanız bu saati 20.00 a çekmeye çalışın ve şayet 22.00 dan sonra acıkırsanız yemek yemek yerine meyve veya sebze ağırlıklı bir sofra kurabilirsiniz kendinize.

0

biraz iradene sahip olacaksınız, illaki bir şeyler yemek istiyorsanızda meyve yiyerekde bu sorunu halledebilinir hemi yemek yeme isteğinizi keser hemde meyve yiyerek vitamin almış olursunuz.

0

yemek yeme sorunu anca sen çizebilirsiniz karnini sofrada tam doyur ki gece kalkıp en azından yemek yemedim yani.

0

akşam yemeğini tam yemelisin. biraz yiyip kalkman senin gece tekrar acıkmans neden olabilir. bir de akşam yemeğini geç yemeni tavsiye ederim. o zaman acıkman azalmış olabilir.

0

gece yatmadan önce yoğurt, süt gibi ürünlere yönelirsen eğer belki bir nebze gece geç vakitlerde karnının acıkmasını bir nebze azaltmış olursun.

0

sabredeceksiniz. kendinizi sıkacaksınız. bakın deneyin çok faydasını göreceksiniz.