0

boğaz ağrısını gidermek için ilk önce tuzlu su ile gargara yapmak gerçekten de çok faydalı oluyor.daha yeni atlattım kaç gündür boğazım ağrıyordu ama bu tuzlu su gargarasını sabah akşam yaptım ve sürekli de portakal,mandalina,elma yani meyve yedim.tarçın kabuk tarçını bir tencerede 2 bardak su ile kaynatıp 10 dk daha sonra içmek gerçektende çok faydalı oluyor.genel anlamda bunlar kullanılabilir.

0

boğaz ağrısına iyi gelen şeyler çoğunlukla sıcak şeylerdir. bknz : ıhlamur, kahve, çay.

0

ben şahsen çok boğaz ağrısı çektiğim için bir de ben de bademcik var. mesela boğazım çok ağrıyor ben her seferinde ballı süt içmeyi tercih ediyorum.. gerçekten de ballı süt sıcak bir şekilde içtin mi boğaz ağrısına iyi geliyor.. yani bebeğime de aynı şekil yapıyorum çünkü bir yaşını geçti için bence en iyi çözüm oh ya da bitki çayları daha çok iyi geliyor boğaz ağrısına bir kere denemiştim ama tadını sevmediğim için sadece ballı sütten yararlanabiliyoruz. diğerlerini sevmiyorum zaten ilaçla benim hiçbir aram yok eğer çok çok kötü bir ağrısı varsa doktora gidip ilaç yazdırabilir.

0

boğaz ağrısı genelde üşütme sonucu olur.sıcak içecekler içmeliyiz.ıhlamur , adaçayı pekmez gibi

0

boğaz ağrısına en iyi çözüm zencefille balın ksrıştırılıp tüketilmesidir. günde iki kere sabah akşam bu karışım tüketildiğinde farkı gözle görülür bir şekilde anlarsınız. zencefilin tadı acı olabilir ama bal bunu birazda olsa azaltır. ancak öksürüğe ve boğaz ağrısına bire bir çare ve çözümdür. bunun dışında bol bol ıhlamur içilmesini tavsiye ederim. ama limonu da yanında olmalı. limon c deposu olduğu için ağrıya daha da faydalı olacaktır. ve kısa süre içinde ağrıyı yok edecektir.