0

çay en güzel şekersiz içilir. şeker atılan çay da çayın asıl tadı anlaşılmaz.

0

ben 1 tane atıyorım ama hiç atılmasa tabi daha iyi sağlıklı olur yani

0

bence fazla şeker zarar. benim için 1 kaşık şeker yeter.

0

turkiyede 3 seker suriyede 7 seker almanyada seker yok bence 4 seker en iyisi :)

0

çaya şeker atılması kötü bi durum çünkü şeker atılır ama fazlası zarardır bir bardağa 2 yerine 5 şeker atarrlarsa onlarda insanların zararına şeker hastası açarlar başlarına kötü bi durum yani inşallah fazla şekerli içmezler herşeyin fazlası zarardır arkadaşlar uyarın bunları insan vücüduna kötü etkisi vardır

0

çaya 1 yada 2 şeker atılmalıdır ben genelde şekersiz çay içerim herkese de şekersiz tavsiye ederim

0

şeker sağlık açısından yararlı bir besin değildir. bu yüzden pek kullanılmasını da tavsiye etmem. illa ki şeker atılması gerekiliyorsa bu bir tane küp şeker olabilir. 3 beyazdan uza durulması gerektiği de söylenmiştir. bunlar un, şeker ve tuzdur. bunların aşırısı vücut için zararlıdır. her şeyin kararında olanı makbuldür. bu üçlü grubun yer aldığı yiyeceklerin fazla tüketilmesi sağlık açısından zararlıdır. hastalıklara neden olabilir, obeziteye neden olabilir, tansiyona neden olabilir. içeriğinde bulunan yapı vücutta gerekli bölgelere gittikten sonra arta kalan kısım da vücudumuza zarar verir. bundan dolayı da sağlık sorunlarının yaşanması çok normaldir.

0

ben sabah ilk çayı mı üç şekerli içiyorum. öğle çayını yanında tatlı bir şeyler varsa veya sigara iciyorsam sekersiz çay içiyorum ha birde kayınbabamlara misafir olarak gittiğimizde kayınbabamlar kaçak çay kullandıkları için çayı mı şekersiz içiyorum.

0

kisinin damak tadina gore degisir. ama ortalama 2 ya da 3 seker sanirim

0

bence çaya şeker atılmamalıdır ama ben şekersiz asla içemem tam 4 şeker atıyorum

0

çaya 6 ve 8 şeker atan insan da gördüm hiç atmayan insan da bilirim. isteğw bağlı değişir şeker oranı ben 2 şekerli içebiliyoru.

0

2 şeker atıyorum ben umarım bir gün bırakabilirim