0

ersun yanalın tabiki de başarısı şart olduğunu görüyoruz.

0

ersun yanal özellikle takım içi uyumu çok çabuk sağlayabilen bir hoca olduğu için bence başarı şartı ilk önce takım içinde uyumu düzeltmek olacaktır. ve geçen gün izlediğim antremanda gerçekten takım içi uyumu düzelttiğini inanıyorum. takımda oyuncuların yüzleri hiç gülmüyordu. ancak ersun yanal takımda oyuncuların yüzünü güldürmeyi başardı. ve bunu sadece 2 günde yaptığı bana göre oyuncularda onun yüzünü güldürmliydi diye düşünüyorum. erzurumspor maçında 2-0 öne geçmelerine rağmen maçı 2-2 ile bitirdiler. eğer 2-0 gibi bir skorla bilseydim açarsın yana gerçekten çok mutlu olacaktır diye düşünüyorum. oyuncular kişisel hatalardan dolayı bu maçı elinden kaçırdı umarım önümüzdeki maçlarda böyle bir şey yapmazlar.

0

fenerbahçe'de ersun yanal dönemi resmen başladı.bana göre ersun yanal ile sözleşme şartları da belirlendiğini düşünüyorum. 56 yaşındaki teknik adam ve başarıya endeksli bir sözleşme hazırlandı. fenerbahçe kokuya ödenecek tazminattan sonra sarı-lacivertli takım adımlarını daha dikkatli atmaya başladı diye düşünüyorum. ersun yanal ile yaptığı sözleşmede bana göre birçok detay bulunmaktadır.bunların başında ise sözleşmenin başarıya bağlı olması gerektiğini düşünüyorum.yönetim ersun yanal'ın maaşının bir bölümünü garanti diğer bölümünü ise başarıya göre ödeyecektir çünkü fenerbahçe artık teknik direktörlere para vermekten cidden batmış duruma denk geldi hala aykut kocaman ve kokuya tazminat ödeniyor.bence bu tazminatları kesinlikle ödeme vericidir. diye düşünüyordum ancak devam ediyor. hala ödemeye her neyse fenerbahçe başarılı antrenör ile sözleşme şartları çerçevesinde takımı istenen hedeflere ulaştırılması bu ücreti alamayacak garanti ücret ve bonusların oranının yarı yarıya olduğu öğrenilmiştir yönetim olası bir ayrılıkta artık teknik direktörleri tazminat ödemek istemiyor cidden tazminat ödeyen ödeye takım çok kötü bir hale düştü ve gelen teknik direktörler takımın batırıp gitti diye düşünüyorum. özellikle ersun yanal trabzonspor dan ayrıldıktan sonra 10 milyon liralık tazminat almıştı, ve bu aldığı tazminat fenerbahçe takımını kesinlikle korkuttu diye düşünüyorum. çünkü fenerbahçe artık ciddi anlamda teknik direktörleri tazminat vermekten sıkıldı. fenerbahçe ersun yanal euro anlamında bir sözleşme yapmadı, ve türk lirası ile bir sözleşme yaptı bence çok mantıklı bir sözleşme olduğunu düşünüyorum. yanal başarılı olmak için 4 bölgeye transfer istemiştir bu 4 bölgede kesinlikle bence sol bek ve forvet bölgeleri olduğunu düşünüyorum. çünkü iki bölgelerde takıma kesinlikle bir artı kazandırmıyor. forvetlere baktığımız zaman slimani gol yollarında etkisiz kalıyor. hasan ali fazla asist yapamıyor. bence bu iki bölgeye transfer geldi mi çok iyi bir takım olacaktır fenerbahçe.

0

kesinlikle takım içinde huzurun mutluluğun ve ruhun olmasıdır. oyuncuların tarafatarın arkasında olduğu bilinci ile onları mutlu etmek için çabalıyarak oynaması ve takımın hücüm odakları olarak türkiye nin en büyüğü olduğu bilincinde olarak oynamasıdır.