0

ben şahsen cocuk esirgeme kurumunda çalismak isterim neden derseniz.çünkü cocuk esirgeme kurumundaki çocuklar daha kücük onlarin o yasta daha cok anne baba abi kardes sevgisine muhtac onlarin ihtiyaclari daha fazla onlarin gözlerinin içi gülmesi daha güzel.ileriye bakislari bile insana huzur verir belki bazıları bu konuda elestirebilir ama benim düşüncem bu şekilde.

0

ben çocuk esirgeme kurumunda çalışmak isterdim onlara gerçek bir baba şevkati ile yaklaşmak o çocuklara yaşayamadıkları baba sevgisini yasatmak isterdim, gelecege hazırlamak ve iyi bir birey olmalarına katkıda bulunmak isterdim.

0

yaşlılar zaten gidici son evrelerini yaşamaktalar gelecek nesilleri istemeleri lazım bence bari onlar yaşicaklar bari onlara bakılsın onlar devam etsin güzel ülkemizin devam edebilmesi için.

0

her ikisinde de çalışmak isterim. insanlara yardım etmeyi çok seven bir insanım. bu tür yerlerde çalışınca da onlara yardım ettiğim için baya mutlu oluyorum. böyle insanlara yardım etmek gerek.

0

çocuk esirgeme kurumunda çalışmak isterdim onları mutlu edinip ihtiyaç larını karşılardım

0

ben çocuk esirgeme kurumunda çalışmak isterdim. çünkü çocukları gerçekten çok seviyorum. ve onlara yardım etmek beni mutlu ederdi.

0

çocuk esirgeme kurumunda çalışmak isterdim.cocuklar anne babasız onlara orada yardımcı olmak isterdim ufak bir destek bile onların mutlu olmasına yeterdi.

0

çocuk esirgeme de çalışmak isterim seviyorum çocukları

0

çocuk esirgeme kurumunda çalişmak isterdim çocuklar anne ve babalari olmadiği için çok mutsuz olurlar onlara yardimci olurdum mutlu ederdim.

0

yani benim için fark etmez ikisinde de çalışabilirim. yani sonuçta sevap işlemiş olurum yani hasta bakım evinde çalışsam da midem bulanmaz, çocuk esirgeme kurumunda da çalışsam en azından mutlu olurdum sevinirdim. yani bence iyi bir şey orada çalışmak hani evli olduğum için bebeğim küçük olduğu için çalışamıyorum. eğer bekar olsaydım çalışırdım yani eviyorum yani ikisinde de olmak isterdim.

0

ikisinin de duygusal tatmini yüksektir tahmin ettiğim kadarıyla. ama çocuklar benim zayıf tarafım. onlarla zaman geçirmeyi her zaman için çok seviyorum. o nedenle çocuk esirgeme kurumunu tercih ederim sanırım. çocukların savunmasızlığı, koşulsuz sevgisi ve masumiyeti kendilerine bağlıyor insanı ister istemez.

0

farketmez di ikisinde de mutlu yüzler yaratmak içinde güzel bir sevince sebeb olacaktır.