0

hafta ici erken kalkmaya alışıyoruz ve hafta sonlarıda erken kalkıyoruz.

0

benim işim olmadığı için genellikle geç kalkıyorum saat 12:20 gibi kalkıyorum işim şu anda olmadığı için erken kalkıp ne edeceğim ki kışın insanın birde kalkası gelmiyor.

0

ya bendeki nasıl bir tersliktir anlamadım ki hafta içi uykum gelir zorla kalkarım an haftasonu geç yatmama rağmen erken kalkarım saat 10 olduğu için hemen uyarırım. millet 1 e kadar uğur ama ben uyuyamam hatta arkadaş der sen ne ters bir insansın hafta içi kalkmak bilmiyorsun hafta sonu da erkenden uyaniyorsun yat iyi der bana.

0

ben genellikle erken kalkarım yapacaklarımı gün içine sığdırmaya çalışırım

0

ayni ben..:)
hafta ici kalkmak bilmem,hafta sonu da kuslarla birlikte kalkarim.:)

0

hafta içinde oldukça yorgun vücut hafta sonunda ister istemez dinlenmek istiyor. özellikle hafta içi genel olarak herkesin erken kalktığı ve işe gittiği zamandır. bu yüzden insanlar hafta sonları daha geç saatlerde kalktıklarını biliyoruz. vücudumuzu ne kadar çok dinlendirirsek o kadar daha dirençli bir vücudumuz oluyor. çünkü uykumuzu alamadığımız zamanlar insanlar sersem gibi olurlar ve ne yaptıklarını bilemezler. bu yüzden ne kadar vücudumuzun uykuya ihtiyacı varsa onun insanın gidermesi gerekiyor. eğer uyku düzeni bozuk bir kişi iseniz sağlık açısından zararları olduğunu söyleyebiliriz. bazı insanlar hafta sonlarını çok sevdiği için erkenden kalkmayı ve bir şeyler yapmayı planlar. bazıları ise hafta sonları genel anlamda evde kalmayı tercih eder ve dinlenmek ister. bu kişiden kişiye çok farklılık gösterir. özellikle kış günlerinde hafta sonları çok sıkıcı geçtiğini söyleyebiliriz. çünkü hiçbir şekilde dışarı çıkılmıyor aşırı soğuk yüzünden ve evde kalmayı çoğunlukla ailemizle vakit geçirmeyi ya da eşiniz ile birlikte olmak istiyoruz. yaz günlerinde hafta sonları erken kalkılır çoğunlukla ve bir şeyler planlanır ve o plan uygulanır. yaz aylarında eğer sahil kenarında olan kişiler varsa hafta sonlarını sahil kenarında ve denize girerek geçirmeyi tercih ediyorlar. eğer çevremizde deniz yoksa arkadaşlarımızla ya da ailemizle birlikte mangal yapmak gibi bir plan uyguluyorlar. biraz olsun değişiklik her çalışan için iyi geldiğini söyleyebiliriz. bu yüzden insanların hafta sonlarını çok önemsediği ve bir an önce gelmesi için bekliyorlar. çünkü çalıştıkları işte oldukça yoruluyorlar ve biraz olsun kafa dinlemeye ihtiyaçlar oluyor.