0

o nasıl davranıyorsa aynen öyle davranıyorum . eğer durup dururken öyle birşey yapıyorsa önce bir nedeni var mı diye anlamaya çalışırım baktım zevkine yapıyor valla altta kalmam haddini bildiririm . kimse kimseyi tersleme hakkına sahip değil sonuçta .

0

beni tersleysen insana diğer insanlardan farklı olarak güzel bir okkalı kapak yaparım. onun üstüne beni bidaha tersleme cesareti bulunmaz kendinde. yada espirili bir dille gönderme yapacaksın. onu lafinla döveceksin ama bu küfür ,argo kelimeler, tartışma içerikli sözler olamayacak. o an sakin olmayı başarabilirsen otomatik olarak kapak sözler gelir kendiliğinden.

0

beni ve diğer insanları küçümseyen ve olanları tersleyen insanları sevmemem ve bunu direk yüzüne vururum. çünkü bir insana değer vermeyen insanlara hiçbir zaman sıcak yaklaşmam ve onları kendimden uzaklaştırmak için her şeyi yaparım. çünkü böyle insanlara böyle davranmasam onlar düzelmezler.

0

hiçbir şekilde cevap vermem yaptığından utansın diye iyi davranırım sana iyi davranana sende iyi davran sana kötü davranana sen kötü davranma onun kötülüğü kendine yeter çok doğru söz ben daha da alttan alırım bu sayede karşımdaki yaptığından utanır ve kendisini sorguya çeker çok da işe yarar iyi davranmam kötülükten birşey çıkmaz iyi olmak önemlidir

0

beni tersliyorlar zaten.ne yapabilirim ki?etrafınıza bir bakın herkes herkesi tersliyor,metrobüste itiyor,sokakta tokat atıyor,tekmeliyor.tüm bunlar bu derece yayginken ben veya sizler terslenmiş olmuyoruz yani öyle mi?topluluk davranışlarından bağımsız olamayız.arkadaşlar terslenirsek tersleriz demişler.he çok terslersiniz tabi.patron sizi terslesin,polis sizi terslesin,hocalar sizi terslesin bakalım sizin o delikanlılığınız kime söküyor abiler.azıcık düşünüp cevap verin be.

0

beni tersleyen insanlara hiçbir şekilde yaklaşmam uzak dururum.

0

beni ne haddine terslemek bende onu terslerim. o tersleyecek ben bakacam mı bende terslerim.

0

kim bana ters davranıyorsa ben de ona aynı şekilde davranırım. hiç altta kalmam. çünkü eğer hiçbir şey demezsem daha çok üstüme geleceğini bilirim.

0

yani beni tersliyen insanı ben de terslerim. tabii benimle aynı yaştaysa benden dayak yer. hayırdır sen beni ne tersliyorsun derim döverim yani eğer benden büyükse ona beni terslememessini söylerim, düzgün konuşmasını söylerim yine de aynı şekilde davranıyorsa ben de ona o şekil yaklaşırım ben muhabbeti mi falan keserim fazla uzatmamasını söylerim. yani öyle olması gerekiyor sonuçta beni kimse tersliyemez öyle bir yetkisi yok. yani o da insan ben de insanım ben kimseyi terslemiyorsam, insanlarda beni tersliyemez ben zaten hiç sevmediğim şeyler ve çok sinir oldum şeydir.

1

beni tersleyen insanı bende feci bozarım. önce hayırdır derim ne iş? ne derdin var benimle de böyle davranıyorsun? mutlaka hık mık bir cevap alacağım, o alacağım cevaba göre de bende gardımı alırım. öyle kolay değildir beni terslemek. genel olarak herkese karşı saygı ve sevgi ile yaklaşımlarım vardır. ama belli bir süreden sonra sabrımı aşanları bende güzel aşarım.

0

beni tersleyen insanı ben daha çok bozarım. moralini bozarım. canını sıkarım. hatta üzerim de. o beni terslerken sorun yokta ben yaparken mi sorun oluyor. hiç acımam valla.

0

beni tersleyen insanlara karşı şöyle yaparım yani muhattap olmam onlarla mutlaka uzaklaşırım onlardan uğraşamam yani boşa sinir felan.eğer onlarla konuşmuyorsam onlardan uzak duruyorsam sürekli gelip bana bulaşırlarsa gelip sürekli uğraşırlarsa felan gereğini yaparım felan uğraşamam yani yüzüne geçiririm kendine getiririm bakalım bir daha gelip uğraşıyor mu uğraşmıyor mu görürüz yani kimse kimseye karışamaz okul okuyorum tamam disiplin felan ama bir yere kadar yani birazcıkta insan olmak lazım .

0

beni tersleyerek cevap veren kaba insanlardan olabildiğince uzak dururum.