0
0

kıymalı pide tabiki sevilir.hele insan aciktigi zaman daha çok canı ister kokusu tadı vede karın doyuruculugu özelliği ile gercek den günümüzde en çok sevilen ve tüketilen yiyecekler arasında yer almaktadır kıymalı pide birde taze olursa pul biberle mukembel gider .

0

kıymalı pideyi severim ve suan çok özledim eve gidince yaptimayi düşünüyorum kesinlikle .çok seviyorum zaten ama bazılarında soğan oluyor öyle pideyi sevmiyorum . bizim oradada meşhurdur zaten biz etli ekmek diyoruz ona . hem hazirca kolay oluyor hemde çok lezzetli yanına bide ayran olursa değme keyfime.

0

pidenin her türlüsü sevilir yenilir hele kıymaslısı yanına ayran pidesi bi de sıcak sıcak 2 tane bile yerim çok seviyorum

0

ben kıymalı pideyi çok seviyorum. yanında bir de ayran olacak çok güzel oluyor.

0

ben kıymalı pideyi pek sevmiyorum. çünkü midemdeki rahatsızlıktan dolayı yedikten sonra bazı sorunlar yaşıyorum. ama bazen çok fazla canım çekiyor ve istiyor o zamanlarda yiyorum.

0

severim kıyma kaliteli olursa tabi bi de hamur iyi olmalı. güzel pişti mi kim sevmez ki!

0

sevmek ne kelime bayilirim. yanindada ayran yada kola ohh. yemede yaninda yat.

0

kıymalı pideyi özellikle konyalı olanlar çok iyi bilir ki zaten konya'ya özgü bir çeşit pidedir.kıymalı pideyi ben de severim.ayrıca konya'da da yemiştim ve size şu şekilde aktarayım.önünüze bir buçuk metre kadar pide geliyor ve bittikten sonra ardından bir yenisi ekleniyor.tıka basa doyuyorsunuz.gerçekten mükemmel bir lezzet.konyalı adı altında mekanlarda da bu tatlara ulaşabilirsiniz.

0

yani tabii ki de kıymalı pideyi seviyorum. yani kıymalı pide sevilmeyecek bir şey de değil ya eminim ki bazı insanlar sevmiyor olabilir. bir şey diyemem o da et yemediği için olabilir ama ben kendim etci olduğum için ve ben kıymalı pideyi çok severim.

0

seviyor musun ne demek bayılıyorum ölüyorum bitiyorum tabikide çok seviyorum kıymalı pide sevilmez mi, beeeee delimisiniz siz??