0

kıymalı börek sevmiyorum tadı hoşuma gitmiyor ben peynirli börek seviyorum

0

sevdiklerim arasında ama şu sıralar yemek nasip olmadı en kısa sürede tüketmek isterim

0

baslica sevdiklerimin arasinda gelen kiymali borektir. superdir birde tam yaparsalar tadindqn yenmez inanin ben cok seviyorm sahsen herkezede tavsiye ederim

0

evet kıymalı ve patatesli börek severim bir tek peynirli sevmiyorum onun dışında ayrım yapmam. o da peynir sicakken hoşuma gitmiyor ondan kaynaklı ama kıymalı ve patatesli börek sık yaparim eşim sabah işe gitmeden yesin diye genelde aksamlari yapmaya çalışıyorum çünkü küçük çocugum var uymadığı zaman oluyor sürekli kahvaltı hazırlama imkanım olmuyorr o yyüzden bana da eşime de kolaylık oluyor .

0

evet kıymalı börek seviyorum fakat dışarıda börekçilerde veya marketlerde dondurulmuş olarak satılan böreklerin çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. midemizi ve sinidirim sisteminizi bozabiliyor. en güzeli be sağlıklısı evde yapılan kaliteli malzemelerin kullanıldığı şekildir diye düşünüyorum.

0

kıymalı börek severim tabiki. uumuşak olması lazım bir de ev yapımı olursa çok güzel olur. dısarıda satılan börekler daha çok soğan koyularak yapılıyo.