0

menemenin bir özelliği de yumurtadır yumurta menemenin içine girdiği zaman daha da lezzetli oluyor tabii bazı insanlar yumurta sevmediği için yumurtasız menemen yapabiliyorlar ama ben yumurtalı menemen daha çok güzel buluyorum özellikle menemen yaptığım zaman kaç kişilik yapsam o kadar yumurta menemen'e bırakıyorum ve yumurtaları hiç karıştırmadan kapağını kapatıp öyle kaynamaya bırakıyorum kaynadıktan sonra kişi başı bir yumurta menemen ile birlikte servis tabağına alıyorum öyle daha çok güzel ve lezzetli oluyor sunumu da güzel.

0

nasıl olursa olsun yeter ki menemen olsun her türlü yerim. çünkü menemeni çok seviyorum.

0

ben menemeni yumurtasız daha çok seviyorum ve öyle yemeyi tercih ediyorum. ama tabi evde yumurtalı yemeyi sevenlerde olunca mecbur ondan da yiyoruz.

0

menemeni yumurtalı severim. yumurtasız sevmem.

0

ben genellikle yumurtayı sevmeyen bir insanım ama yumurtasız da menemen olmaz. hani ben genellikle içine dana sucuğu falan doğruyorum ondan sonra sadece bir tane yumurta kiriyorum. çünkü içinde yumurta en azından belli olmamış oluyor çünkü çocukluğumdan beri yumurtadan nefret ediyorum ve hamileyken çok yumurta tükettim şaşırdım yani kendime demek ki hamileyken sevmediğin şeyleri yiyebiliyor musun... ama genellikle yaptığım zaman sucuklu yaparım içine de sadece bir tane yumurta kırarım o yumurtanın tadı bile bana bazen gelmiyor yani ondan dolayı bir tane kırıyorum.

0

menemeni yumurtali bir sekilde seviyorum.:)

0

menemeni yumurtalı yapıyorum bence dahaa hoş

0

menemeni yumurtalı sevmem açıkçası .ben menemeni daha çok sarımsak biber domates ten yapıyorum. yani bu şekil daha güzel tadı olduğunu düşünüyorum .yumurtayı pek sevmediğim için menemende yumurtayı sevmiyorum yoksa yumurtalı da güzeldir herhalde yenilebilir yani.

0

menemeni mutlaka yumurtalı yaparım ve çok severim. biber, domates ve yumurta üçlüsü benim menemen tarzımdır. kimi soğan falan da koyuyor ama ben koymuyorum.

0

yumurtasız menemen düşünülemez bile.tadını veren zaten yumurta.

0

yumurtalı yaptığımda misafirlerime yapiyorum ve kendim yemiyorum.
kırk yılda bir de kendime yumurtasız yaparım. ama o da çok nadirdir.