0

bu tamamen aliskanlik ve tercih meselesidir bazi insanlar kalktiklari zamn ilk 1 saat bsey yiyemez fakat daha snrasi da gzuelce kahvaltilarini yaparlar ama.bnde kahvaltinin en onemli ogun oldgunu duaunenlerdenim benim ilk okul donemlerinde is donemlerinde byle bir aliskanligim olamdi bir simit bir pogaca ile gecistrdgim.cok olmustur fakat evlendikten snra cok gzuel kahvalti hazirlar bu öğünü hos bir hale getririm kahvalti yapmak kesinlikle sarttr aksi taktrde güne yorgun devam edilir lan sekeri dengelenmesi acisndanda oldukca onemlidr

0

bilinen en büyük ''mit''lerden birisidir. amerikan üniversitelerinde bununla ilgili yapılan araştırmalar ilgilileri ikiye bölmüş durumda. kahvaltısız güne başlamayı savunanlar da var kahvaltının şart olduğunu savunanlar da. ben bunu alışmışlık ve bünyeyle ilişkilendiriyorum. kahvaltı yapmadan soft bir kahveyle güne başlayıp 3-4 saat sonra bir şeyler atıştırmak bana daha iyi geliyor.

0

evet kötü diyebilirim. kahvaltı günün en öenmi öğünüdür. zaten vücut gece boyunca aç bir vaziyette. siz birde sabah kahvaltı yapmayıp işyerinde öğlene kadar duranı biliyorum. yani resmen vücudunuza işkence ediyorsunuz...

0

yemek konusunda konuşan hemen herkes günün en önemli öğünün kahvaltı olduğunu söyler.

0

kahvaltı etmeden güne başlamak berbat bir duygu ne içtiğin sigaradan zevk alırsın ne yaşadığın şeyden heleki benim gibi insülin direnci düşük insanlar için berbat birşey. gece uyuduğunda vücut çalışmaya devam eder midede ne var ne yok yaksr sabah bomboş bir mideyle uyanırsın o yüzden kahvaltı yoksa bende yokum

0

vücudun güne hazir , enerjik ve dinç başlamasi icin kahvalti cok onemlidir ve bu yuzden de en onemli ogun kahvaltidir

0

evet kötü birşeydir. çünkü kahvaltı güne daha iyi daha enerjik başlamamızı sağlar daha iyi bir gün geçirmek için güzel bir öğündür bence herkez sabahları az da olsa birşeyler yemeli .

0

yani sabah kalkınca insan bünyesi enerji ister bunu doğal gıdalardan almamız lazım ve bence çok ama çok önemli herkes kahvaltı yapmalı ve güne zihinde başlamalı

1

kahvalti etmek kötü birşey değildir tam tersi çok yararlı çok iyi birşeydir misal kahvaltı yapmaz isen güne zinde başlayamassın ben güne zeytin peynir yumurta sucuk yemeden başlayamıyorum çünkü çok seviyorum en sevdiği ögün kahvaltıdır. bilimsel araştırmalara göre çocukluğundan bu yana kahvaltı yapmayan bir amerikalı kadın ameliyat sonucu midesinden 27 taş çıkarldığı basına yayıldı kahvaltıyı yapın ama çok az yemeyin çok yiyinki sağlıklı olun ben yiyemem kilo alırım diyosanız her hafada 3gün kahvaltıdan sonra 10 şınav birazda koşu yaptıktan sonra yediğiniz kahvaltıyı hem sindirebilirsiniz hemde kilo verip kalori yakabilirsiniz ve bu sizi mutlu eder ama kahvaltı yapmak gerçekten çok iydir ben birgün kahvaltı yapmadığımı hatırlamıyordum annem ben küçükken sağlıklı oluyim diye 2 yumurta yedirirmiş ama ben yumurtayı sevdiğim için günde 3 yumurta yermişim ben yumurta yediğim için 1yaşımda yürümeye başladım ve yumurta heralde zekayı ve zihnide açıyo 1 yaşımdaki 1 günü hatılıyorum hatta annemler inanmayıp üstümde ne olduğunu sorunca mavi tulumum dedim ve doğruymus onun için kahvaltıyı bol bol yapın yumurta yiyin kahvaltıdan zarar gelmez kahvaltı yapmamaktan zarar gelir bence kahvaltı yapın. kahvaltı yapmassanız ciddi hastalıklar sizi yakalayabilir kahvaltı çok iyi bir öğündür.

0

evet kötü bişeydir çünkü günün en önemli öğünü kahvaltıdır

0

kahvaltı etmemeyi iyi ya da kötü diye değerlendirmek yanlış olur biraz. kahvaltı yapmak günün en önemli öğünüdür. dengeli beslenmek için ve yeteri kadar vitamin, kalsiyum ve protein almak için kahvaltı yapmak şarttır. kahvaltı, atlatılmaması gereken bir öğündür. mutlaka yapılmalıdır. sabah kahvaltı yaparsak güne daha güzel başlarız. neşeli ve enerjik oluruz.

0

kötülükten ziyade dengeli beslenmemiz için, daha sağlıklı bir yaşam için kahvaltı etmemiz şarttır. ilköğretim zamanlarımdan beri canım annem hiç üşenmeden bana her gün kahvaltı hazırladı. bir gün kahvaltısız okula gitmek istesem asla bırakmadı. annemin sayesinde ben kahvaltı alışkanlığı kazandım. şimdi asla bir yere kahvaltı yapmadan çıkamıyorum. tabi hastaneler hariç işte.

1

kotu bisey değil ama düzenli olarak yemeklerinizi yremniz gerekir

0

hayır kötü bir şey değil ancak çok da faydalı bir şey değil. kahvaltı etmediğiniz zaman güne zinde başlayamıyorsunuz daha yorgun veaö oluyorsun gün içerisinde. ve kahlatı yapmadığınız zaman mide bulantısı sorunu da yalayabiliyorsunuz. bu yüzden bence kahvaltı etmek karnınızı doyurmak oldukça önemli bir mesele. kendinizi buna alıştırmalısınız.

0

kötü değilde çok zararli birşey diye düşünüyorum.ben sabahlari bir bardak çay ve yaninda ufak tefekte olsa birşeyler yemeden kendimi zinde hissetmiyorum.