3

kopya içerik üretmek konusunda ısrarcı mısınız?

merhabalar değerli sorumani.com kullanıcıları,

yarışmanın ilk gününden itibaren listede birçok kullanıcının kopya içerik ürettiğini fark ettik. bu sebeple yarışma listesinde birçok kullanıcı banlandı.
kopya içerik üretmek konusunda direten tüm kullanıcılar banlanmaktadır.
lütfen daha dikkatli olunuz.

93 cevap
0

bir de şey var başkalarının cevaplarını değiştirerek yazanlar da banlanıyor ya herkesin cevabını okumak zorunda mıyız bunun için ya aynı cevabı veriyorsak bilmeden.. bunu merak ediyorum açıkçası

0

kopya içerik kullanmak bana göre birşey değil sorumani ekibi.kendime ait cümlelerim var ve onları seviyorum.çünkü ,yaşamda biriktirdiklerimdir beni ben yapan.kopyaya hiç ama hiç ihtiyacım yok.bildiğim bir konuysa yazarım.bilmiyorsam ve ilgimi çeken bir konuysa araştırır,okurum.bu okuma bana yetmez bir de sindirerek anlamaya çalışırım ki,o bilgi kalıcı olsun benim için.bilgiyle aramda özel bir bağ olduğunu düşünüyorum.çocukken de böyleydim herşeyi okur okur okurdum.hal böyle iken kopyala yapıştır yapmak benim için fazla sahte.ben burada olmayı seviyorum.çeşitli konularda dolaşmayı seviyorum.bir yazar olarak kendime has fikirlerim var ve onları paylaşıyorum.kimseye benzemek zorunda değilim.kendimi tamamlamaya çalışıyorum sadece.hayat büyük bir puzzle benim için,bilgi de bunun ana parçaları.çok fazla birbirine benzeyen cevaplar görüyorum özellikle altın sorularda bu daha fazla.umarım kopya çeken tembel yazarlar da kendi sözcükleriyle yazmanın tılsımlı bir uğraş olduğunu öğrenir.

0

kopya içerik üretmeyi insanların neden seçtiği konusunda gerçekten bir görüş söylemek zor. çünkü burada güvenilir bir para kazanma ortamı var. bu ortamda para kazanmak çok kolay olsada bazı insanlar bunu fırsat bilerek hala daha hile ile para kazanma peşine düşüyor. bu durum gerçekten utanç verici. burada emek vererek para kazanan bir sürü insan varken neden hile ile onların hakkına girip haksız kazanç elde etmek istenir. gerçekten bu konuda söylenebilecek birçok şey var. ama insanların karakteri ile yakından ilişkisi bulunan bu durum için tek söylenecek şey kul hakkına girmektir. bir taraftan emek verenlerin kazandığı para diğer yandan ise emek hırsızlığı yaparak para kazanan insanlar var. bu da tamamen insanların ne kadar nankör olduğunun en açık örneğidir. halbuki sorumani üzerinden özgün içerik ile çok kolay şekilde para kazanmak mümkün. sadece soru sorup ve cevap verip para kazanılacak başka bir yer yoktur. üstelik site çok güvenilir bir ekibe sahip iken bunu suistimal etmek utanç verici.

0

hocam gerçekten kopya içerik üretmemek için bir sürü yoruluyoruz. kopya içerikleri yakından takip ederseniz ve silerseniz memnun oluruz. kaliteli içerik üretimesi hepimizin dileği. kaliteli içerikleri çoğunlukta olması sağlanarak bizim de yazdığımız içeriklere zam yaparsanız seviniriz. sitenin ziyaretçi getirisini arttırmak amacımız ve hepimiz çalışıyoruz. bu isteklerimi okuyacağınızı biliyorum. saygılar.

0

kopya içerik çok saçma birşey. kaliteyi düşürür daha iyisi olmak için özgün içerik her zaman daha önemlidir.

0

bu işin kolayına kaçmak olur ne güzel internetten kopyala yapıştır uzun uzun götür parayı hiçte hak etmeden. bir onlar akıllı zaten saatlerce uğraşıyoruz doğru bilgi verelim yanlış olmasın diye bilmediğimiz konuları araştırıp yazıyoruz kendi yorumlarınızı katarak. cezalandırmak doğru ama haksızlığa uğratılması kimse lütfen hassas davranın. kontrolleri yapmanız incelemeniz en doğal hakkınızdır. araştırma yapıyoruz yazıyoruz kendi cümlelerimizle anlatmaya çalışıyoruz konuları . yanlış cevaplar kabul oluyormu bilmiyorum yeni olduğum için bildiğim kadar soruları cevaplıyorum. eğer hatam yada eksiklerim olursa inanın bilmeden yapılmış hatalardır. bu uyarı soruları iyi bir fikir arada yaparsanız faydalı olacaktır.

0

kopya içerik üretmek çok saçma bi şey bu sitenin amacı zaten özgün şeyler üretmek için kurulmuştur. bilgin olmayan bi şey için internetten araştırma yapılabilir evet ama ordan birebir kopyalamak çalmak emek hırsızlığı oluyor. özgün olmak yeni şeyler üretmek konusunda kendimizi geliştirmemize de yardımcı olur.

0

kopya içerik denilince bir insanın acizliğide ortaya çıkmaktadır yani bir insan kendi düşüncesi ile bir şeyler yapamıyorsa kendine özgü cümleleri ortaya koyamıyorsa o insanında biraz daha kendini geliştirmesi bol bol kitap okuması gerekmektedir, şu da var bir defa kopya içerik diye engellenen bunu tekrar ediyorsada bunun ardınad farklı nedenlerde bulunuyordur.

0

aslında kimsenin ısrarcı olmaması gerekir kopyayla alınan notla bir yere gelebilirsiniz ama başkalarının kendi emekleriyle aldığı notları sen kopyayla alırsan bunun hakkı mutlaka aheste aheste çikar

0

kopyacı üretme konusunda ısrarcı değilim. ve kesinlikle ve kesinlikle kopya çekmem bir kere beş kere çok fazla kelime tekrar ardından hesabına erişme durduruldu. bu konuda sorma ne oldukça haklıdır yani ben onları bir şey demiyorum ama kopya çekme konusunda ısrarcı değilim hiçbir şekilde hiçbir zaman kopya çekmem ve kimseye haksız kazanç elde etmeye çalışırım çeken arkadaşların varsa onları uyarıyorum yoksa eğer bedenim rahatsız zaten site onlara bana atıyor ani birkaç arkadaşım bu kopya içerik konusunda ısrarcıdır de durmadan kopya çekiyor vardı. ama artık ben onlara bir çare bularak yaptım sadece şey şu dedim ki yapmayın. yani sorun aynısını interneti yazıp yakup yapıştırıyor ya da sorun aynısını olduğu gibi yazıyor hani bu şekil yapma zıt pek tavsiye etmiyorum arkadaşlar kopya içerik kopyala yapıştır, fazla kelime tekrarı imla kurallarına uymayan lazım bunları olmadığını zaman hesabına erişimi durduruluyor. siteye daha yeni başladık siz yapmanız gereken yardım bölümden okumanızdır. yardım bölümü okuyarak yapacağız sadece tek şey şudur, yardım bölümü baktığınızda bütün kuralı yazıyor eğer o kurallara uymanın sürece hesabınız kapatılır. eğer o kuralı uyarsanız paranızı 25 lira altı ödeme limitini ulaştıktan sonra paranızı başarı bir şekilde banka hesabınıza çekerek alabilirsiniz sorma ne kimsenin parasını yatırmamız yapmıyor herkes alnının akıyla ne kadar çalışırsa çalışıyor ve okula parasını alıyor ben gerçekten 3 kere ödeme aldım. ve üçü de çok başarılıydı birisini uyarı aldım imla kurallarında çok aklım vardı evet ama gerçekten diyecek bir şey yok. başarılar para konusunda hiçbir sıkıntı yapmalar ve hatta onları sorun benim para konusunda bir sıkıntınız, var mı yani böyle her gün ödeme yaptıkları için yani onlar için özel bir kolaymış kopya içeriği konusunda ise sakın yapmanızı tavsiye etmem çünkü insanlar çoğu kişiyi kopya içerik üreterek yapıyor komple yapmayın. yani sadece yapmanız gereken şu dardır kendine özgün biçer üreterek kendi fikir ve düşünceleri yazarak soruları cevaplamanız lazım bu şekilde kazancınız, edebilirsiniz ve ehliyetiniz kazancı başarı bir şekilde banka hesabına çekebilirsiniz. yani normalde bazı insanlar daha farklı işler planlıyor yani buraya gelip yaramda motorlar saçma sapan kelimeler cevaplar, öyle param yok filan diyorlar ama hayır böyle bir şey yapmaları mümkün değil ben bu konuda herkes uyarıyorum ve kopya, içerik olsun ısrarcı olmamızı da diliyorum.

0

kopya içerik yazanlara karşıyım veya görürsem size şikayet ederim benim bir tane kuzenim vardı bu siteye referans olarak getirdim o da para kazansın ben de para kazanayım diye kuzenim beni hiç dinlemedin yani 7 tl falan para kasma bu sitede 7 tl para kasa ne kadar normal kendi kelimeleriyle yazdı buraya ondan sonra kuzeni bir ara sıkıldı burada burada 25 tl para çekiliyor ya nasıl şimdi içerde 7 tl param kalmasın diye artık kopya içerik yazarak buradan para kazanmaya başladı 9lira mı 10 lira mı ne para yaptı kuzenim orada. sorumani admin de bunu kopya içerik yaptığını yakalayıp hemen hesabını askıya almışlar bence doğru olanı yapmışlar . isterse kuzenim olsun isterse arkadaşım isterse baban veya isterse babaannem olsun hiç fark etmez bu yani burada kopya içerik yasak diyorlarsa hiç kimsenin kullanmaması gerekiyor ben de kullanmıyorum kimsede kullanmaması tavsiye ederim yani şimdi kuzenimde 7 tl kendi emeğiyle yapmıştı şimdi o 7 tl sini kaybettim mesela 2 tl kopya içerik den para yazdı 7 tl'si gitti yani hiç gerek yok böyle şeylere ben burada 25 tl para çekme talebi verdim geçen hafta 3 iş günü içinde 25 tl mi yatırdılar kendimi yaza yaza çektim paramı. şimdi tekrar 25 tl yapmaya çalışıyorum şu an 7 tl param var yani bu iş sabır işi böyle sabah akşam yapmak zorunda değilsiniz boş zamanlarınızda yapabilirsiniz. ama dediğim gibi kopya içerik yapanlara yakalarsınız görürseniz adminlere ve moderatörlere şikayet edebilirsiniz yani bunlar bizim hakkımız yiyerek kuralları çiğneyerek para kazanıyorlar biz burada yazıyoruz alnımızın elimizin teri ile onlar copy içerik yapıyorlar ben bunları kınıyorum yani böyle emek hırsızlarına hiç sevmiyorum adamlar ne güzel site yapmışlar hem para kazanın diye bizim için iste yapmışlar para kazanıyoruz burada ne güzel yani kopya içerik yapmaya ne gerek var anlamıyorum klavyeden yazı yazmak da zor geliyorsa yarın öbür gün fabrikalarda nasıl çalışırsınız ben bunu düşünemiyorum fabrikalarda sıcaklığında bütün gün ayakta bir sağa bir sola çalışmak daha hoşunuza gidecek sanırım klavyeden yazı bile yazamıyorsunuz kopya içerik çekiyorsanız size diyecek bir şey bulamıyorum hiç. bizim gibi olun güzel güzel yazın paranızı da 25 tl biriktiren para çekme talebi verin 3 iş günü içinde yatırsınlar paranızı yani böyle şeylere hiç gerek yok tabii illa da böyle soru yanıtlayacaksınız diye bir şey yok. sorularda sorabilirsiniz yani ana sayfada yeni soru sor kısmı var oraya girip sorunuz yazabilirsiniz imla ve virgül soru işareti kurallarına dikkat ederek ve arkada konu işaretine hangi konuda soru soruyorsunuz onun konusunu yazın ve cevap verin veya sorunun sorun soru sormak da iki kuruş yani 10 tane soru sorunuz 20 kuruş ben ara sıra bazen seri seri sorular soruyorum bazen de bu şekilde yazıyorum bunların hepsi taktik gençler tek size tek tavsiyem kopya içerik yazmayın hesabınıza askere alırlar affetmezler ve affetmesinler bence de.

0

bizim toplum kolay para kazanmak için elinden gelenini yapar ama iş çaba sergilemeye gelince bir durur kim uğraşacak der sonunda banlanincada vay beni niye banladi herkes yapıyor diye şikayette bulunur

0

ben herzman kendi bilgilerimi doktum vede tabiki takildigim yer olduysada baktim arasrirdim kendi cevaplarimi yazdim en guzeli dogal olmaktir hani ordan bakip yszarsan unutursun.ama kendi fikirlerini dusuncelerini yazarsan daha faydali olursun hem kendine hemde burdaki degerli uyelere.

0

kimsenin kopya içerik çekmesini tavsiye etmiyorum çünkü kopya çekip çekenlerin parası boşuna gider ve boşuna uğraşma vermiş olurlar yani kopya içerik çekerek bir gelir elde edemezsiniz bu siteden. benim bir tane kuzenim var da kuzenimle bu siteye getirim referans olarak kuzenin de para kasıyordu onun referans parasını bana geliyordu ondan sonra kuzenim kapı içerik çekmiş bu sitede kopya içerik çekerken 9 tl yapmıştı ondan sonra referanstan bana iki tane gelmişti her neyse onu bunu geç arkadaşım yani kuzenim dediğim çocuk kopya içerik çektiği için burada ki moderatörler ve adminler yakalamış bunu burada. ondan sonra kuzenim hesabını kapatmışlar bir daha da böyle yaparak asamada burada hesabı askıya alınmıştı artık bu siteye giremiyor para kazanamıyor yani şunu söylemeliyim ki kimse kopya içerik çekmişsin boşu boşuna parası bedavaya gider.

0

ben bu zamana kadar hiç kopya içerik üretme dim daha doğrusu doğru söylemek gerekirse ben okuldan hiç kopya çekmedim bu yaşıma kadar son 11 sınıfa ve allah'a şükür hiç kopya çekmedim kendi irademle kendi zekamla kendim emeklerimle yapıyorum her şeyi soru monde de hiç kopya çektiğimi hatırlamıyorum belki bazı cevaplar aynı olabilir bazı kullanıcılarla ama o bence şans kesinlikle kopya çektim e inanmıyorum ama benim bir arkadaşım vardı sorumani den bazı sorulara kopya çekerek yazdı ve parası iptal edildi ben hak yemem ben emek hırsızı değilim onun için benim aklıma ne geliyorsa aklına ne geçiyorsa onu söylemeyi tercih ediyorum bence herkes benim gibi düşün beni benim gibi olmalı. çünkü emek hırsızı çok kötü bir şey başka biri o kadar düşünüyor kafasını yoruyor ellerini yoruyor yazıyor ve başka bir gelip onun yazı şeyleri çalarak para kazanmaya çalışıyorum beni çok kötü bir şey gerçekten ama sorun var ya da gerçekten. başarılı iş yaptı ve onu yakalayıp parasını iptal et de gerçekten tebrik ederim sizi çok iyi bir iş başardınız gerçekten.

0

yaklaşık olarak bir ay gibi bir süredir buradayım ama şu ana kadar kopya içerik ürettiğimi düşünmüyorum bunun adil bir durum olacağını düşünmüyorum ve sitenin bu konuda geniş güvenlik önlemleri aldığını biliyorum buradaki yazarlığımın sona ermesinin istemiyorum bu platformu seviyorum

0

bence birkaç kişi bunun için görevlendirilmeli yoksa bu durdurulamaz

0

yav arkadaş bu kopya çekmede baya bir moda olmuş artık ya herkes kendi düşünce sini ve fikrini yazamıyor mu yani öyle yapsanız bile ilerde aptal ve salak olup sizle dalga geçenler bile olur.alın elinize bir kitap okuyun ve ne anladıysanız kendinize bir sorun ve düşüncenizi ve fikrinizin nasıl geliştiğini siz bile hayrete kalırsınız ve kendinizi yükseğe görürsünüz onun için kopya çekmek sizin zararınıza olur .kendinizi geliştirin ve iyi bir hedefiniz olsun.

0

asla kopya içerik uretmem, moderatörler, zaten ncelediklerinde elbet görecekler

0

hocam kopya içerik nasıl üretiliyor benim bildiğim kadarıyla bir siteden kopyaladığın bilgileri buraya yapıştıramıyorsunuzki zaten direk yapıştırdığın zaman admine iletildi ban yemek istemiyorsan bir daha kopya içerik üretme diye yazı geliyor tabi her konuda da olduğu gibi bu konuda da hile yapmaya çalışan bazı insanlar olabilir bunların banlanması gayet doğal özgün içerik bulmak daha güzel hem biraz da olsa bilgi dağarcığı gelişiyor insanın bu nedenle biraz eğlenmişte oluyorsun hem yazı yazarak hemde eğlenerek para kazanıyorsun kimi zaman bundan güzeli var mıdır en güzeli kopyasız özgün içerik üretmek