0

sitede beyin bedava modu olmadığı zamanlar site biraz daha aktif oluyor beyin bedava modu olduğu zamanlara göre. ve tabi yarışmalarda ya da etkinliklerde arkadaşlar daha fazla aktif olmaktalar ya yarışmada sıralamaya girmek için ya da iki katı kazanç olduğu zaman mümkün olduğunca aktif olmaya çalışıp kazancını katlama çabasına giriyorlar. bakalım ilerleyen günlerde sorumani yönetimi bir yarışma ya da etkinlik yapar da sitedeki aktiflik artar umarım.

0

evet site canlanmaya başladı birde aynı sorular sorulmasa daha iyi olur.valla aynı sorunun bin türlüsünü görmek canımı sıkıyor. bence site ben geldim diye canlanmış olabilir :)

0

evet sanki site canlanmaya başladı gibi geliyor bana da yani, yarışmada yok ama yani şu beyin bedava modu, kalktı ve oldukça güzel ben gerçekten çok beğendim şu an yani siteye canlı olması çok iyi bence güzel beni, çok hoşuma gidiyor yani sitede tek sen sanki değilsin yani sonra cevap vermiyorsun çok güzel bence bana çok cazibe geliyor. diyebilirim çok güzel bir şey bence yani arkadaşların hepsi de soruma, niye başladı yapıyorlar site şu an canlı ve oldukça da güzel yani iste anlamından şöyle demek istiyorum. ki insanlar daha çok buraya bağlanıyor buradan para kazanarak kendine ek gelir geliyor yani bazı, iş yerinde çalışan insanlar şunu diyebilirim ki yani işte çalışıyorsun boş mola vakitlerinde ise tamamen soruma niye açarak, günde belirli bir vakitleri, cevaplayarak ek gelir olarak kendiniz yapabilirsiniz kurallara uyduğu sürece yazma ödemeniz, olabilirsiniz ama site konusunda şöyle diyebilirim ki iste oldukça canlı diyebilirim sizlere siteye çok güzel ve toplam 3 kere ödeme aldım. üçüncüsü de başarılı bir şekilde yani herhangi bir kesit herhangi bir unsur herhangi bir problem den, uyarı almadım allah'ıma şükürler olsun diğer arkadaşınla kasıyor güzel beğendiler, bana referans olan bir arkadaşım şu an parasını aldı ve bankası'ndan parasını çekti şu an yanımda güle güle harcıyor.

2

valla günlerce soru sorulamadı. orta da saçma sapan sorular kaldı. sürekli aynı soruları da görmek heves bırakmadı açıkçası ama şuanda herkes soru sorabiliyorken değişik sorular görmek keyifli oldu. yeniden cevap yazma isteğim geliyor yavaş yavaş sanki. beyin bedava modundan dolayı durgunlaştığını düşünüyorum. umarım bir iki kat kazanç patlatırlar da daha da canlanırız. :)))

0

kullanıcılar arrmış sanki sorular çoğalmış

0

canlanliyiz kardeş burdayiz. kötü haber bugün mumbar yiyemedim:)çarşıya çıkamadım. balik yedim balık:)

0

evet site canlanmaya başlamış dahada canlanmaya başlar gibi