0

duygusal olduğumuz zaman insanlar tarafından çabuk kandırılarak duygularımızın kullanılmasını sağlarız. insanlar duygularımızı kullanarak bizi kandırmaya çalışırlar. duygusal insanlar da tabii ki buna daha fazla kanarlar çünkü duygularıyla daha çok hareket ettikleri için mantıklarını kullanmadıklarından dolayı inanmaya daha çok meyillidirler. o yüzden duygusal olmanın kötü bir yanıda mantıklı düşünememektir. o yüzden mantıklı düşünerek karar vermediğiniz zaman da çok fazla hata yaparız ve bu da bizim daha çok pişman olmamıza neden olur.

1

duygusal olan insanlar bazen mantıklarıyla hareket etmek de zorlanırlar. empatileri kuvvetli olduğu için bazen soğukkanlılıklarını koruyamazlar.

0

hayattan çok çabuk yıpranıp umutsuzluğa daha çok kapılırsın. duygusal olmanın bir diğer zararı da anlaşılamamak, etrafındaki insanlar neden bu kadar duygusalsın diye garipmişsin gibi bakarlar sana.

0

duygusallik sizin beyninizi uyusturmakdan,odaklandiginiz seylerden uzaklasmakdan baska bi xxx a yaramaz,duygusal olmayin.