0

çok fazla kazanç gelir elde edilen bir mecra haline dönüşmemeli, yukarıdaki arkadaşa da burası farklı demek isterim. sadece birebir emeğini bir yerde çalışıyormuşcasına veriyorsun. yotube daki olay farklı, özetle bu sitede sorular cevaplamak ya da sormak suretiyle para kazanmaya çalışmak ike youtube da yine kendi emeğini fakat kitlelere satmak ayrı bir şey. bu sitede bunu yaparken sizler bu siteye tabisiniz. örnekle buradakiler çalışan, youtube takiler kendi işinin patronu diyelim öyle bir şey öyle bir durum }}}

0

youtube'un daha doğrusu artık youtube sektörünün son zamanlarda bu kadar ön planda olmasının en büyük sebebi tabiki de internet çağında olmamızdır. arkadan gelen nesil bu konuda artık tam donanımlı diyebiliriz. bunun bir kazanca dönüşmesi de tabi ki de beklenilen bir olay. her çocuğun elinde artık bir tablet bir telefon olmazsa olmaz duruma gelmişken youtube mecrasının yaygın olması ve youtuber olarak adlandırılan içerik üreticilerinin bunu kazanca dönüştürmesi verdikleri emeğin karşılığı diyebiliriz. özellikle son 2 yıldır reklamlar ve sponsorlar ile beraber youtuber diğer bir değişle içerik üreticilerinin aylık kazançları izlenme, tıklanma oranlarına göre 5.000-10.000 gibi rakamları bulabiliyor. bunun gelecek 2-3 sene içerisinde de daha da büyüyerek devam edeceğini ve bir youtube izleyicisi olarak son derece memnun olduğumu belirtmek istiyorum. izleyeceğiniz videoyu, takip ettiğiniz kanalı tamamen özgün olarak kendinizin seçiyor olması bir yere bağlı olmadan kısacası ne izleyeceğinize karar verme özgürlüğünüzden dolayı da cezbedici oluyor.

0

sosyal mecraların bu noktalara gelmesini normal buluyorum, kazanç elde edebilecek duruma kadar yükselmesine emek olarak bakıyorum.kimsenin emeğini hakkını yenmemesinden yanayım, umarım daha da çok kazanç elde ederler.

0

soyle dusunelim.
biz simdi sorumanideyiz dimi emek harciyoruz ve karsiligini aliyoruz.
youtube icin ise yayincilarinin da bi ucret almasi en dogal haklari oldugunu dusunuyorum.