0

insanlara bazen soru sormak daha basit geliyor sanirim.ama bana cevaplamak daha basit geliyor.moda gerek duymadan aklimin kestigi sorulara cevap veriyorum buda bana yetiyor gercekden bende daha fazla kazanmak 've eglenmek icin soru cevaplayin arkdaslar.

1

aman gelmesinde biraz yazalım, yoksa saçma sapan sorular geliyor bana. rastgele 40 sorunun hepside aynı olur mu ya? çok sıkılıyorum. beyin bedava geldiği zaman yazmaktan soğuyorum.

0

beyin bedava mantığı nedir onu bile anlamış degilim ben hala sadece sarıları cevapliyorum ben başka biseyi merak etmiyorum bi baktım 10 tl kazanmışım onu bile takip.etmedim düşün yani niye buradaysam uygulama güzel yaa sistemi baya sevdim.insan yazıyıda yaziyo içini donuyo bazen bildiklerini yaziyo güzel iyi böyle kötü bişeyde olmasin beyin bedava modu ben böyle iyiyim

0

pek dikkat etmedim de gelmiyecek gibi görünüyor. cavap yazmanin kazancı daha fazla olduğu için daha çok ağırlık veriyorum.

0

bende fark ettim gelmedi daha. bakalım bekliyoruz.

0

sorular güzel bu yüzden cevaplama isteği uyandırıyorlar. cevap veriyoruz sanırım.

1

herhalde son zamanlara yaklaşırken beyin bedava modunu geçerli hale getirecekler ki ondan sonra herkes sadece sorulara odaklansın. benim düşüncem. sorular biriksin diye düşünüyor olabilirler.