1

ben abur cubur yemiyorum ben bence abur cubur yemek alışkanlık yapar diye düşünüyorum.

1

evet alışkanlık yapar ve sonu obezite önüne geçilip zamanında durulmazsa çok büyük sıkıntı.

1

hepsinde var mı bilmiyorum, o yüzden de tüm abur cubur ürünleri itham altına sokmak istemem fakat bazı abur cubur ürünlerin de bildiğim kadarı ile çin tuzu denilen bir madde kullanılıyor ve bu madde kişiyi ciddi anlamda o besine karşı bağımlı hale getiriyor. bunun yanında abur cubur maddelerde özellikle sıradışı kıvam arttırıcı ve lezzet verici bazı kimyasallar bu ürünleri tüketim konusunda kişiyi direk olmasa da dolaylı yönden bağımlı hale getirebiliyor.

1

içerisinde bulunan maddeler alışkanlık yaptırıyor

1

evet yapar herşeyin fazlası zarar alışkanlık haline getirmemek lazım

1

abur cubur tüketmek alışkanlık yapan bir durumdur. çünkü kişiler zaten alışkanlığa meyilli oldukları için sağlıklı öğün yemeye yönelmezler. abur cuburun tadından çok hızlı her istenilen an ulaşılabiliyor olmasıdır.

1

yani alışkanlık yapar mı bazı insanlarda ben onu bilemem ama bende alışkanlık haline geldi. zaten ben kendim çikolatasız falan duramıyorum hatta çikolata yemediğimiz zamanda çikolata krizim tutuyor. abur cubur yemeyi seviyorum mesela eşim bile işten gelirken poşete doldurup o şekilde getirir. genellikle abur cubur yediklerinde coca çok, cips, kek, çikolata yiyorum genellikle bunları çok tüketiyorum seviyorum yani hoşuma gidiyor yemeden de hiçbir şekilde duramam zaten.

1

ben çikolata yemeye alıştım haftada 3 - 4 kere çikolata yemezsem olmaz . evet alışkanlık yapıyor abur cubur tüketmek.

1

abur cubur tüketmek alışkanlık yapar çünkü insanlar zamanla onların tatlarına alışır ve canları başka bir şey istemez.

1

evet abur cubur tuketmek aliskanlik yapiyor.en son ard arda gunluk cips yerken bulmustum kendimi.:)