0

evet film izlerken , oyun oynarken çok tüketirim kötü birsey aslında ama yiyeyoruz yapcak birsey yok.

0

genelde evet boş vaktim çok olduğu için dizi ve film seyrederken iyi oluyor.

0

malesef agzımın sulanmasına ragmen cok az tuketıyorum bosuna mı spor yapıyoruz basıyorum aminoasidi taş gibiyim

0

malesef çok fazla tüketiyorum. sağlıklı bir yeme kültürümüz yok

0

kesinlikle çok tüketiyoruz. özellikle yurtta kalıyorsanız yemeği erken yiyorsunuz çünkü geç saate kaldığınızda pek fazla yemek seçeneği olmuyor ve yemekler sormuş oluyor bu da sizin yemekleri yemeği isteğinizi götürüyor. bu yüzden bizde genelde yemeğimizi erken yiyoruz. daha sonra acıktığımızda açlık hissimizi abur cuburlar tüketerek gidermeye çalışıyoruz. özellikle bu yıl odacak çok abur cubur yiyoruz hemen hemen her gün cips tüketiyoruz ve çikolata yiyoruz. ve herşeye rağmen abur cubur yemeyi seviyorum. ben zaten küçükken de pek fazla evde yemek yemezmiştim. genelde market yiyecekleri yermişim. ve o şekilde beslenirmiştim. bu yüzden babam ve babaannem sürekli bana çok kızarmış. sağlıklı yiyecekler yemediğim için. annem de ben üzülmeyeyim diye bana gizli gizli giden alır verirmiş. demek ki o zamandan beri çok seviyormuşum abur cubur tüketmeyi.

0

evet çok tüketiyorum . özellikle cipsi , çekirdek ve patlamış mısır başladığım zaman bırakmıyorum . saat kaç olursa olsun yerim yani . allahtan kilo hızlı alan biri değilim yoksa suan kaç kilo olurdum allah bilir.

0

evet çok tüketiriz, hatta her akşam bir poşet, cips çekirdek bisküvi kola içeriz. bayılırız abur cubur yemeye ailecek, her akşam abur cubur partimiz vardır. ondan sonra da halı süpürme partisi:)

0

yani genelde tuketirim ama fazla da yemem,sakincali en basidi sagligimizi olumsuz etkiliyor.

0

son iki aydır cipse çok fena dadandım. verdiğim kiloları geri aldım hemde 3 kilo daha fazlasıyla :d