0

erkeklerde sevilen huylar arasında kibarlık, naziklik, yardımseverlik, centilmenlik gibi durumlar erkeklerde görülmesi gereken ya da istenen davranışlardır.

0

erkeklerde sevilen huy temiz olması bakımlı olmazsa karakteri olmaz yiğit olmak ister özgüvenli olması elde e her şeyi elde edebilmek için sevdiği kızı elde edebilmek için mücadele etmesi sevdiği kadını elde edebilmek için mücadele etmesi karısı ve çocukları için gece gündüz çalışıp onları kimseye muhtaç etmemesi ve ne bileyim kadınların başka ne hoşuna gider bilmiyorum ama yani erkekler bu şekilde kimseye muhtaç olmayız sevmezler yalaka erkeği hiçbir kadın sevmez ben de sevmem şahsen

0

yani ben erkekleri bilmem ama benim eşim de huyunu çok sevdiğim şey anlayışlı olması ,hiçbir şekilde kimseye kin gitmiyor ve diğer erkekler gibi değil her zaman sahip çıkan insan.. mesela bazen ben sinirli olduğumda alttan alan insan ondan dolayı eşimin bu huyundan çok memnunum keşke ben de onun gibi olabilsem ama ben sinirli olduğum için öyle olamıyorum maalesef kendime hakim olamıyorum. en azından evde bir kişinin sakin olması bence çok iyi bir şey en azından kavga uzamamış olur. o konuda gerçekten çok şanslıyım.