0

abur cuburların içinde trans yağlar , aşırı yüklü şekerler , gıda boyaları ve bunlar gibi zararlı maddeler bulunmakta. şeker , kolestrol , kanser gibi bir çok hastalığa davetiye çıkarıyor. bir de çocukların ilerde obez olmasına neden oluyor.damar tıkanıklıkları gibi kötü etkileniyor vücut. aslında saymakla bitmez bir çok zararlı madde var içinde. herkes mutlaka kullanıyor. dozunda yemek lazım her şey gibi. dikkatli olmakta fayda var. uzmanlar aslında hiç önermiyor ama bu yiyecekler hayatımızın yer yerinde var.

0

bir kere kanser olma ihtimaliniz yükseliyor. ayrıca kilo alıyorsunuz. mazallah 3 ay sonra kendinizi tanıyamaz hale gelirsiniz. dikkatli tüketmekte ve tükettiğiniz şeyin içeriğini okumanızda fayda var.

0

öncelikle insanları hareketsizlestırır
şişmanlatır ve hasta eder
trans yağ ve şeker çok zararlıdır dogal degıldır
kalori yükseltir yag cogalır

0

abur cubur insan sağlığına ciddi derecede zarar verir.ve çok kötü hastalıklara yol açar .

0

abur cubur tüketmek cilde ve diğer organlara çok zararlıdır. yağlanmalara ve obeziteye yol açar, diyabet, kanser ve diğer hastalıklara yol açar.

0

bence kıl cogaltıyor ben kucukken cok cips yedim simdi naneyi yiyorum kılpaçino olucaz boyle giderse

0

kilo aldırırlar ve içerisinde zararlı yağlar bulunur. hatta bir yerden cipslerin içerisinde domuz yağı olduğunu duymuştum.

0

abur cubur abartacak kadar zararlı değildir ama kilo aldırdığı için ve sağlıklı olmadığı için zararlıdır

0

abur cuburun zararları çok herhangi vucüda vitamini yok bir getirisi yok mideyi boş şeylerle doldurmak demek faydalı yiyecekler yemek daha önemli