0

fazla kilo almak ve yüzde sivilcerin çıkması basta gelir. herseyin fazlası zarar

0

abir cubur urüeri paketlenmiş olduğu için içinde koruyucu maddeler bulunur bunlarda sağlıklı değil

0

abur cubur yemek yağlı ve killo alarak yada obesite beden açar cipsteki yag cikolatalarda katki maddeleri ve daga cok sey zararli ve insanin vucudunu yagli olmasina beden oluyor.

0

abur cuburun içinde genellikle zararlı yağlar olur bu yüzden uzak durmalıyız zararlı yağlarda kilo almamıza ve vücudumuzun hastalık kapmasına olanak sağlar

0

abur cubur yemek ne tür yağlarla yapıldığı belli olmadığı için kimyasal maddeler kullanıldığı için zararlıdır..

0

abur cubur beslenmek için cips hamburger kola vs hem sağlık açısından ve fizik açısından yararlı değil insanlara abur cuburların içerdiği yağ bizi olumsuz etkilemiş olup düzensiz beslenmeye kilo almaya süreklediği gibi kolestrol kalp rahatsızlıklarına yol açtığı bilinmektedir

0

abur cubur beslenmedeki en büyük sıkıntı kişi ne kadar kalori ve yağlı yiyecekler tükettiğini farkına varmadan beslenir. bu şekilde yoğun abur cubur tüketimi zaman içerisinde damarları tıkayayarak, kalp damar yolu hastalıklarına ve içerdikleri aşırı şekerle birlikte şeker hastalığına ve tuzla birlikte de tansiyon hastalığına yol açar. ayrıca abur cubur besinler vücut açısından çok az faydalı besin ve mineraller bulundurur.bu yüzden vücut hem çok fazla besin elde edemezken aşırı yorulduğu için de ilerleyen süreçlerde karaciğer çok fazla çalıştığı için ve vücuttaki yağ depolaması arttığından vücutta yağ depolama oranı artar ve obeziteye yol açar. bu konuda son 15 yıla kadar ülkemiz obezite konusunda dünya genelinde sayılı gösterilebilecek kadar az orana sahip 1 ülke iken,günümüzdeki bu aşırı abur cubur ve yüksek kalorili ürünlerin tüketilmeye başlanmasıyla ciddi oranda obezite artışı gözlerinebiliyor özellikte gençlerimiz arasında.bu yüzden abur cubur konusunda sadece kişilerin kendilerini değil aile fertlerine de bu konuda ciddi kontrol ve kısıtlayıcı önlemler gerekmekte.

0

abur cubur diye adlandırılan yiyecekler yüksek kalorili, aşırı şekerli, aşırı yağlı olmasının yanında protein ve vitamin gibi besin değerleri çok az içerir. bu yüzden aşırı tüketilmesi obezite, diyabet, yüksek kolesterol ve kalp hastalıkları gibi sağlık sorunlarına yol açabilir.

0

abur cubur tabir edilen yiyeceklerin genelde besin değeri ya azdır ya da çoktur. buna karşılık olarak bir de kalori açısından çok zengin olabiliyorlar. ve sağlıklı öğün yemeyi aksatırlar bu yüzdendir.

0

yüksek kalori içerdiği icin yiyilmesi ön görülmez ama öyle bir yapiyorlarki insan yiyemeden durmuyor zayif insanlar daha çok tercih ediyor kilo almak için.

0

yüksek kalorili içeriğinden dolayı zararlıdır.

0

abur cubur beslenmek, hem sağlıksız bir beslenme olduğundan hem de dengesiz bir beslenme türü olduğundan dolayı zararlıdır. ayrıca kimseye tavsiye etmem. fakat sağlıklı olan abur cuburlar var mıdır? elbette vardır. örnek olarak, kuru yemişler, meyveleri söyleyebiliriz.

0

abur cubur yag sagliksiz nasil kosullarda cogunun yapildigini bilmeyiz kiloya sivilceye davetiye cikarir

0

koruyucular başlı başına zararlı. bunun dışında yakabileceğimizden fazla kalori almamıza neden oluyor. haliyle kilo da alıyoruz.

0

evet abur cuburlar zararlıdır obezitenin önünü açar