1

genellikle bu konu üzerine düşünmem. uykum gelince yatar uyurum. direnmem. uyumamam gereken bir durum varsa uykuyu düşünmem yoğunlaşmamak adına.

0

bu nasıl soru kardeşim mimçiçi uyur mu lean ?

0

dün gece saat 04:10 civarında falan yattım. ben tatil olduğu zaman, genelde öyle erken yattığım görülemez. yarının tatil olması iyi oldu, çünkü bugünde geç yatma fırsatım olacak. ama dünkü yattığım zamandan pek de farkı olmaz gibi düşünüyorum. cevabım şu: geç yatmayı tercih ettiğim için en erken saat 03:15'de, en geç 04:15'de yatarım. ama uyku bastırırsa 02:00 gibi yatabilirim.

0

genelde saat 24:00-02:00 arasında yatabiliyorum ama daha erken yatmayı isterim yarın seçim var erken kalkmak durumundayım.

0

saat 11 buçuk 12 gibi yatarım ben genelde 12 de yatarım ama uyuma saatim değişiyor tabi 12 de yatıyorum 12.30 da uyuyorum ben çok geç uyuyorum 7-8 saat uyuyorum ama yine de uykum oluyor ben anlamıyorum 8 saat insana en uygun uyuma saati ama ben insan değilim herhalde bana uygun gelmiyor çünkü hep uykum geliyor okula gittiğim zaman derslerde uyuyorum ramazan'da ise sahura kadar uyumuyorum sahura kadar hep oyun oynuyorum ya da televizyon seyrediyorum takılıyorum öyle benim uyku setlerinin bunlar.

0

uykum geldiği zaman belli bir saat düşünmedim belki 10 dk sonra belki 10 saat sonra

0

fitness sporu ile ilgilendiğim için ve her sabah okula gittiğim için genellikle uyku düzenime dikkat ederim 23.00 da yatmış olurum

0

bu yatma işi öyle belli bir saat yok uykumu ve işimi halledince yatrm bende

0

bakalım ya kaça kadar dayanabilirsem o kadar durmayı düşünüyorum biraz internette buralarda takılıyorum .. muhtemelen telefon suratıma düşmeye başladığında uyuyacağım..

0

uyku icin belli bir saatim yok ancak bugun var :d. surada dort tane sorucuk kaldi onlari da cevaplayip yatacagim cunku abimin yatagi burada rahatsiz oluyor zaten hizli da yazamiyorum hizli yazsam cat cat klavye sesi cikacak. neyse ben on dakika sonra yatarim.

0

uyumayı sevmiyorum ben genelde 6 7 ye kadar uyanık kalıyorum kahve sigara çikolata ile uyku düzenim bozuk benim.

0

inşallah son sorum olcak bu sonra yatıyorum

0

uykum geldiğinde genellikle 12 yi geçmemeye dikkat ediyorum
uyku düzeni için

0

uykumun gelmesini bekliyorum ama geleceği yok

0

genelde saat 23.00 ile 02.00 arasi yatarim. belli bir saatim yok