0

ben bu sorulara daha öncede cevap verdigimi hatirliyorum ama buna vermemisim . dur bunada yazayim seviye atlamak o kazandırmıyor seviye atkayincada birşey olmuyor sadece seviye geçmiş oluyorsunuz başka hiçbir ise yaramıyor yani. aslında bende merak ediyorum acaba 16. seviyeye gelince ne oluyor merak ediyorum henüz 16. seviyeye gelen yok sanırım.

0

nedense herkes seviyenin ne anlama geldiğini söylüyor.her seferinde de aynı cevabı veriyorum. şu an seviyeler bir anlama gelmiyor ve bir kazanç elde etmemizi sağlamıyor, şu an 12 seviyedeyim. ve bana bir ek kazanç sağlamıyor bana göre sağlanması gereklidir. ancak site ekibi böyle uygun görmüş ve böyle gittiğini düşünüyorum. 16 seviyeden sonra 1 seviye bulunmuyor. bakalım ne olacak en azından 16 seviye olan yazarın bana göre kazançları biraz artsın diye düşünüyorum.

0

bende tam olarak bilmiyorum.inşallah on altı seviyeye geldiğimizde bileceğiz

0

sorumani de seviye verdiğin cevaplar ve sorular için geçerli olan bir şey sen ne kadar soru sormuşsan cevap vermissen seviyen de o şekilde yükseliyor. yani onun pek bir önemi yok çünkü kazançları falan etkilemiyor haberin olsun zaten 16 seviye var toplam 16 seviyeye geldikten sonra ne olduğunu biz de bilmiyoruz.. şu an 16 seviyede değil 16 seviye geldiğimizde göreceğiz ne olacağını. :))