1

telefon mu, bilgisayar mı?

internette dolaşmak açısından.

7 cevap
0

telefon tercihimdir. bilgisayara göre çok daha pratik.

0

bana sorarsanız telefon derim çünkü telefon insanın her zaman yanındadır. küçüktür taşınmasıda kolaydır. ağır bişey değildir. zaten şimdiki telefonlar bilgisayarlardan daha çok şey yapıyor o yüzden ondan daha eksik bişeye ihtiyaç duymuyorum. onun için ayreten çanta almama gerek yok ve taşırken çok ağır diye üzülmüyorum o yüzden benim için telefon daha iyidir.

0

yani artık bilgisayarın bütün işini telefon yapıyor, o yüzden hep telefonla olduğu için telefonu tercih ediyorum.

0

bu gün içerisinde bilgisayar açmak zor geldiği için çok daha fazla telefonda internette geziniyorum. bu siteye bile telefondan giriyorum. günümüz teknolojisi sayesinde zaten bilgisayarın yaptıkları neredeyse her şeyi telefonlar sayesinde yapabiliyoruz ve bilgisayara duyulan ihtiyaç gitgide azalmış durumda. o yüzden ben de günlük kullanımda bilgisayardan çok telefon kullanmayı tercih ediyorum .

0

gün içerisinde oldukça telefon kullanıyorum. bilgisayar üzerinde sadece film izlediğim zamanlar ya da şarkı dinlemek için daha çok vakit harcıyorum. telefonu elime aldığım zaman genel olarak bu sitede oluyorum ve oldukça sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

0

eskiden bu soruya cevabım bilgisayar olabilirdi.ancak şu an için herkesin elinde dokunmatik telefon bulunuyor,ve dokunmatik telefonlar daha kullanışlı olduğu için ben bu soruya telefon demek istiyorum.

0

artik bilgisayarin yaptigi herseyi telsfonlarda yapiyor,bu yuzden kucuklugundan dolayi ben telefon diyorum.