0

sitenin eskilerindenim brn. hatta ilk uye olanlardan biriyim diyeyim. yani ben bu siteye uye oldugumda 3 isim gormustum. sipsisipsi'yi gorsum, erbil1903_ adli uyeyi gormustum. bir de biri daha vardi adini unuttum simdi. yani ben uye oldugumda bu isimleri goruyordum. sonra ben birkac arkadasimi cagirinca biraz daha canlanmisti buralar. simdi ise goruldugu gibi baya aktif bir site. ;) eskiden buralar dutluktu :p :p

0

bu sitelerin eskilerindenim. gerci cogu kisi banlanan hesabımı da bilir. okuyankurd. sitenin ilk kuruldugu zamanlardan beri buradayim.

1

çok ama çok yeniyim ve öğrenmeye çalışıyorum.

0

daha birkac dakikalik uyesiyim yeni kesfettim hepinize basarilar kolay gelsin

0

burada burada eski üyelerdenim ve hala da eski yerlerde burada bazıları ise banlandı
yani eskilerden çok bu da yeni üyeleri görüyorum. eski olarak bir culda da abla va,r hakk32 var, yani birkaç kişi daha vardı onları boşver uçantosbağa var, yani dediğim gibi sevdiğim arkadaşlarım falan banlandı çok üzüldüm gerçekten de. eski üyeler var ama şu an aklıma isimleri gelmiyor gerçektende sabah diye böyle oldu sanırsam kusura bakmasın artık. :)

0

aslında yazdıklarım benim eski üye mi yoksa yeni üyemi olduğumu belli eder.. yani ettiğini düşünüyorum :) :)

0

ben de eski sayılırım. mail adresim değişti. başka bir mail adresiyle girdim.site baya alışkanlık yaptı bende:)sürekli girresim geliyor.biraz dinleyim diyorum. elim ayağım durmuyor.yine girip, yine cavap yazıyorum. sonuç olarak iyi varsın sorumani:)

0

valla kendim icin eski diyemiyorum ama yeni de diyemiyorum suan icin orta diyeyim.:)

0

sitenin emekatarları arasında sayılırım. ilk üyelerindenim. hatırladığım kadarıyla, culda, normtala, maigünlük, poyraz gibi isimleri hatırlıyorum. bu isimlerin bazıları hala aktif iken bazıları sonsuzluğa uğurlandı.

0

bir aydan daha fazla bir süredir burdayım. ve çok kazandığım söylenemez sorumaniyi daha yeni kesfediyorum bundan sonra daha fazla burda olacağım eğer kaazanmaya devam edersem 15 tatilde burda olacağım.

1

site zaten iki aylık falan bir site bende üç kasım da bu siteye üye olmuştum. şu anda 12. seviye de olduğuma göre sistem de baya eski sayılırım bana göre.