0

her bölümünü izliyorum yani takip ediyorum ama sikiyor dizi konusma sahnesi olmadan jenerik müziği ile yarım saat geciyo zaten yarim saat de ask mesk iki uc dakika da catisma hayali 1 dakika reklam ( dizi icerisinde turkcell hseabim lifebox gibi) 1 dakika anam babam 10 dakika flash backler( not nasil yazıldığını bilmiyorum flasbackin) bir iki dakika plan kurumaya calismalari yamacin abisini sakinleştirmeye calismasi vartolunun onlari aldatmasi selimin babasinin peainde kosmasi babasının onu kabul etmemsi iq su 139 olan adamın cok basit bir oyuna gelmesi minicik adamin wolverine e dönüşmesi saadetin 2 yasinda bebek dogurmasi cocuklarin 2 çikolata ya kanmasi ki ve büyük cocuklarda var mahsunun senaya asik olmasini ve onun yanina gisip gelip yamaca yakalan mamasini senanin arkadasina ne oldugunu evdekilerin degistir su diziyi dememesini saymazsak bayağı guzel bir dizidir cukur

0

çukur dizisi şu anda diziler arasında en çok izlenen dizilerden biridir. oldukça kaliteli bir dizi olduğunu düşünüyorum. özellikle haftada bir kez yayınlanıyor ve yayınlandığı o gün de reyting rekorları kırmaya devam eden bir dizi. çukur dizisi çok kaliteli bir dizi olduğunu ve oldukça başarılı bir kadro kurduklarını görüyorum. uzun yıllar büyük bir ihtimalle gündemde kalacağını ve kolay kolay final yapacak bir dizi olmadığını düşünüyorum.

0

ilk bölümden beridir ara vermeden her bölümü izliyorum özellikle ilk sezon gerçekten çok güzeldi. henüz ikinci sezonda aynı tadı bulamadım ama bulacağıma inanıyorum. başkadizi izlemiyorum zzaten hepsi aynı konularda ilerliyor çukur hic degilse yeri geliyor duygusal oluyor yeri geliyor heyecan veriyor o yüzden izleyen yoksa tavsiye ederim her duyguyu barındırıyor dizinin içinde.

1

çukur dizisini seyretmediğimden dolayı hiç bir bilgim yok. zaman geç olmasaydı bende üstteki arkadaş gibi araştırır ve sayısız cümleler kurardım. ama o kadar zamanım yok maalesef. uyumalıyım.

0

çukur dizisi yayınlandığı günden bu yana hep aynı keyif ve diğer bölüm ne olacak acaba merakı ile son gaz yoluna devam ediyor. ilk sezonda ki vartolu ve selimin ihanetleriyle tamamlanmış olsa da 2. sezon bunun tam tersi olacak gibi, çünkü şimdiye kadar hiç olmadık kadar büyük bir bela var başlarında. bu belanın adı ise karakuzular. ilk sezonun finalinde bütün aileyi tarayan karakuzular çukuru ele geçirmiş durumdadır. bu çetenin lideri olarak gözüken çeto ve mahsun karakterleri ise kötüyü oynayıp da kendilerini böylesine sevdirebilmeleri ayrı bir parantez açılması gereken konu. neden bunu yaptıkları konusu hala bir cevap bulunamamış olsa da özellikle çetonun planlarının çok farklı boyutlar da olduğu ap açık ortada. mahsun karakteri daha çok kardeşlerini düşünüp biraz daha duygusal hareket ediyor iken çeto ise sadece kendini düşünüp daha acımasız taraf olarak gözüküyor. elbette ikisinin de zaafı var. bu ise geçmişleri. mahsun en zaman aile konusu açılsa gözleri dolup konuşurken sesi titriyor. çeto ise sürekli dalga geçtiği aile olayında çok büyük yaralar almış bir karakter. babası onu zenne olsun diye satmış küçükken. mahsun ise ailesini hiçbir zaman hatırlamadığını belirtiyor. bu karakuzuların birde ersoyu var tabi başından beri en zayıf halka olarak gözüken. dizinin bizim oğlanı yamaç bunu fark edip ersoyu çoktan etkisi altına bile. ersoy karakuzuların muhasebelerini tutan bütün para akışının kontrolü elinde olan bir isim, ve zaafı çok fazla. lüks eşyalara oldukça düşkün olan ersoy aliço'nun araştırmaları sonucu yakayı yamaça kaptırmıştır ve sonradan öğrendik ki aslında çokta umrunda olmayan karakuzular içinden bilgileri tek tek aktarmaya başlamıştır, kaldı ki son organ mafyası olayından sonra iyice yamaçtan tarafa geçen ersoy yamaçtan her fırsatta artık karakuzuların işini bitirmesini istemektedir. diziye 2. sezon katılan bir diğer karakter ise hepimizin merakla beklediği cumali karakteri. necip memilli'nin canlandırdığı bu karakter 2. sezonun ilk bölümden bu yana seyircinin sevgilisi haline dönüştü neredeyse. ani çıkışları yamaç'a olan tavrı ile çoktan çukur seyircisinin kalbini giren cumali karakteri, abisini öldüren kardeşi salih namı değer vartolu ile zaman zaman atışarak ortamı germe konusunda da son derece başarılı. salih yani namı değer vartolu ise bu sezon tamamen bambaşka bir role bürünmüş durumda. yaptıklarından pişmanlık duyan salih yamaçın uzattığı eli tutarak çukuru geri almak için bu yola başını ilk koyanlardan. bu 3 kardeşin çukuru alma planları son gaz devam ederken yakında içlerine selim de katılacak gibi duruyor. selim karakteri malum ilk sezon hepimizin nefretini kazanmıştı. 2.sezonda ise oda büyük bir pişmanlık ile kendisin etrafındakilere yavaş yavaş affettirmeye çalışıyor. son bölümde abisi cumali'nin karşına çıkan selimin ise ilerleyen bölümlerde yamaç cumali vartolu 3lüsüne katılıp katılmayacağı son derece merak konusu. 2. sezonu tam gaz devam eden çukur her bölümünde merak uyandırmaya devam edicek gibi duruyor.