0

evet bunu kendin deneyerek de gozlemleyebilirsin. ne kadar uzun cevap verirsen o kadar çok kazaniyorsun. sürekli soru sormaktansa bir soruya uzun uzun cevap vererek daha çok kazanabilirdik.

0

evet ne kadsr uzun yazilirsa o kadar cok kazandiriyor crvaplar. altin soru fisinda yazdigim sorulardan en fazla 40 kurus kazandim mrsela

0

evet doğru ne kadar uzun cevap verirsen o kadar kazanırsın.

0

yani ne kadar uzun cevap verirsen o kadar kazanç yapıyor. insan baya uzun cevap veriyor yüksek kazançta elde ediyor.

0

evet burada uzun cevaplar verirsen daha fazla kazanç elde edersin. bizler de genellikle uzun cevap vermeye çalışıyoruz ama tabii ki de verdiğin uzun cevabım burada kuruşu belli değil 20 kuruş da alabilirsin ,10 kuruş da yani değişiyor bilemedim 50 kuruş da alabilirsin.. o senin verdiğin cevabın uzunluğuna bağlı olan bir şey burada kendi sorduğun soruya da cevap verir ek kazanç elde edebilirsin.

0

kirdiysam özür dilerim ama böyle sorular çok fazla o yüzden öyle dedim çünkü aynı sorunun bir değişik versiyonu bilmiyorsan tabiki sormaya hakkin var ama insanlar bunu cevaplamaktan sıkılıyor artık.

0

evet tabi ki ne kadar uzun yazarsaniz o kadar cok konusursunuz.ama benim o kadar gayretim yok ben daha cok cevap vermeye calisiyorum her soruya.

0

gerçekten bilmediğim için sordum. bilsem sorup meşgul etmezdim.

0

sorumani sitesinde uzun cevaplar her zaman fazla kazanç getiriyor. bu yüzden uzun cevap vermeye çalışıyorum.

0

evet ne kadar çok yazarsan o kadar çok kazanırsın bu soru daha ne kadar değiştirilip önümüze konacak bilmiyorum her yeni gelen bu soruyu sorarsa işimiz var demektir.