0

sıcak içecekler ve daha çok sıcak yemek tüketiyorum kat kat giyiniyorum olabıldıgınce dışarıya çıkmamaya çalısıyorum dışarı çok çıkmadığınızca zaten hastalığınız geçmeye başlıyor hassta bir insan istirahat ederek ancak iyileşebilir olabildiğinizce evde istirihat etmeye çalışın bence.

0

yani grip olmamak için devamlı vitamin tüketmemiz lazım ,yani bol bol meyve yemek lazım ama aslında grip olunca bence iyi bir şey. çünkü şifadır hastalık ben mesela 6 sene boyunca grip olmamak için iğne vuruldum ve bu da sinüzitte döndü.. sinüzitten, migrene çevirdi onun için artık hiçbir şekilde grip olmamak için uğraşmıyorum olayım yani çok istiyorum olmayı da daha kötü hastalığa yakalanmamak için gribe razıyım.

0

grip olmamak için sıcak kuş burnu çayı, ada çayı içiyorum.bunun yanında mandalina portakal nane bol miktarda tüketiyorum.zencefil çayı da içine biraz bal katıp içildiğinde çok iyi oluyor.

0

grip olmamak için genellikle sıcak şeyler içiyorum çay, çorba, salep gibi. bunun yanı sıra c vitamini tüketiyorum ve bitki çayları ve ıhlamur, adaçayı, ballı süt falan öyle takılıyoruz.

0

c vitaminden zengin portakal mandalina yerim kendime dikkat ederim üşütmemeye çalışırım ve atom çayı diye bir çay var o çok güzel oluyor onu tavsiye ederim.

0

grip olmamak için c vitaminli meyveleri sıkıp içiyorum. ayrıca kuş burnu, nane limon ve reyhan kaynatıp limon sıkıp içiyorum. bu arada ballı süt ve ballı çay da gribe iyi geliyor.