0

bol bol vitamin iceren besin yiyin tüketin

0

ihlamur tercihimdir c vitaminler alıyorum.bol meyve tüketmek iyi geliyor.

0

kış aylarında hastalıklardan korunmak için bol bol c vitamini alınmalıdır bu c vitamini meyve sebzelerden alınabilmektedir meyve ve sebzelerden alınamayan c vitaminleri aynı zamanda diğer ilaçlarla da takviye yapılabilir takviye yapılması doktorlar tarafından çok da fazla önerilmemektedir haber özellikle doktorlara sorulmadan herhangi bir ilaç kullanımı olmamalıdır bununla beraber meyve ve sebzelerin vitaminlerinden yararlanmak oldukça önemlidir meyve suları hazır değil ancak elde sıkılmış olarak içilmelidir soğuktan korunmaya dikkat edilmelidir kış aylarında soğuk ve sıcak dengesi oldukça önem arz etmektedir içerilerde sıcak dışarıda soğuk olması vücudun dengesini bozmakta bu ne hastalıklara yol açmaktadır bağışıklık sisteminin güçlü bir şekilde olması gerekmektedir bağışıklık sistemi zayıf olan insanların çok daha fazla sıklıkla hastalandığı gözlemlenmektedir

0

kış aylarında bence naparsak yapalım illaki grip oluruz ama korunmak için ben evde nane limon varsa içerim sürekli veya süt ısıtırım devamlı sıcak içecekler içerim gripten korunmak için özellikle grip olmadan tyloht içilmesinide öneririm çok iyi geliyor vücuda.

0

kış günlerinde grip olmama gibi bir korunacak bir şey yok yani sonuçta sen evde de otursana grip gene de seni buluyor .. mesela örnek ben dışarıya çıkmadığım halde ben özellikle kışın değil de yazın çok hasta olurum habire grip olurum. gene kışın çok nadirdir benim hastalığım bol bol c vitamini tüketmeliyiz ,kışın sıkı sıkı giymemiz lazım ama ben bunları yapma bana evde hasta oluyorum. ama sonuçta grip de şifadır yani sinüzit olmaktan daha iyidir bence ya da grip aşısı vurulabilir. sinama her sene tavsiye etmem çünkü sinüzite yol açıyor aslında gerçekten çok zor atlatıyorsun grip aşısı vurulur en azında olduğunda da 2 gün falan sonra geçiyor yani ben de öyle yapıyorum çünkü ben normalde 2 ayda zor atlatırım o görevi ama bir de portakal ,mandalina yemen lazım bol bol bu gibi şeyler.

0

normalde vücut da mikroplar mevcuttur. havaların soğuması ile vücut direncimiz düştüğünde mikroplar ortaya çıkar ve hastalığa neden olur. bundan korunmak için vücut direncini yüksek tutmak için hava şartlarına göre giyinmeli ve c vitamini ağırlıklı yiyecekler tüketmeliyiz.

0

kış aylarında gerçekten hava değişimi olduğu için hastalanma riskimiz yüksektir. bunun için bazı önlemler alabilmek aslında mümkün. öncelikle beslenme konumuza çok dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum. daha çok vitamin alabileceğimiz meyve ve sebzeler tüketmemiz lazım. özellikle kış aylarında ki meyveler daha vitamin dolu olduğunu söylememiz mümkündür. dışarı çıktığımızda ise kapalı bir ortama gidiyorsak fazla durmamamız gerekiyor. çünkü kış aylarında mikropların çoğaldığı zamanlar olduğu için bulaşıcı olma olasılığı yüksektir. buna çok dikkat etmeliyiz. özellikle dışarı çıkıldığı zaman ya da evin içinde olduğumuz zaman da kalın giyinmeye özen göstermeliyiz. genel olarak kazak ne kadar insanı boğulmuş gibi olsa da hastalığa yakalanan onun için mecbur giymemiz gerekiyor bence. daha çok evde bitki çaylarından içersek daha faydalı olacağını düşünüyorum. bu söylediklerim başlıca önlemler olarak görebilirsiniz.