0

galatasaray avrupa ligi'nde benfica eşleşmesi eşit ağırlıkta, kim turu atar bilmem ama galatasaray'lıyım galatasaray inşallah geçer bu turu.devre arasında alan carvalho'yu kampa yetiştiriciliğini hızlandırırsa forvet sıkıntısını çok rahat aşacaktır.

0

galatasaray eskisi gibi degil grub tam.kendine denk takimlar gelmesine ragmen zar zor sans eseri cikti benfica cok guclu rakip porto ile galatasaray oynadi izledik fakat. galatasaray hucum gayet guzel ama son vuruslari cok kotu eren derdiyok un yerine baska bir son vuruslari iyi olan bir forvet lazim yoksa galatasaray benficaya elenir birkac defens oyuncusu lazim kanatlara takviye lazim rodriges hiz oyuncu fakat ona destek olan futbolcu yok belhanda cok artist bir oyuncu galatasaray a zarar veriyor belhanda yi galatasaray in satmasi lazim ve yerine daha agresif hizli rodrigese ayak uyduran futbolcu almasi lazim yoksa galatasaray isi baya zor benfica portodan guclu bu sene galatasaray bu kadroyla benfica karsisinda ben sansini fazla bulmuyorum sonunu getiren oyuncu lazim galatasaray a yoksa isimiz cok zor fatih teriminde buna inaniyorum takviyeleri olacaktir eren derdiyoku biran once takimdan gondermek gerek cunku cogu pozisyonu harciyor son bitirisleri iyi degil gecen yil gomis cok iyiydi bu yil gomis gibi bir forvet bulmamiz lazim

0

galatasaray futbol takımına bakacak olursak eğer, uefa avrupa liginde karşısına benfica takımı çıkmıştır. benfica takımı da bu sene bana göre galatasaray durumundadır diye düşünüyorum. çünkü benfica geçtiğimiz senelere oranla bu sene gerçekten çok büyük bir düşüşe geçtiğini görebiliriz. benim tahminime göre galatasaray bu zorlu mücadeleden bir üst tura çıkması için kesinlikle ara transfer döneminde bu takımın bir forvet transferi şarttır diye düşünüyorum. baktığımız zaman forvet yönünden galatasaray takımının bayağı bir eksik kaldığını görebiliriz. geçtiğimiz senelere oranla çok düşük gol atma oranına sahip olan galatasaray ara transfer döneminde kaliteli bir forvet alırsa eğer, ben galatasaray takımının benfica takımının eleneceğini düşünüyorum. bana göre galatasaray futbol takımı uefa avrupa liginde son 16 turunda elenecektir diye düşünüyorum.

0

galatasaray benfica kurası ile aslında kağıt üzerinde denk bir kura çekmiş gibi geliyor hepimize. ancak işin aslı öyle değil. kadro yapısı olarak oldukça yetersiz olan galatasaray kadrosunda genç ve oldukça potansiyelli oyuncular bulunduran benficaya karşı işi oldukça zor. kadrosunda ki santrafor eksikliği ve ligde aldıkları cezalar ile yıpranan takım yapısı devre arasına kadar bence bitirebileceği en iyi yerde bitirmek üzere ligi durum bundan çok daha vahim olabilirdi. benfica ise gerek oyun anlayışı gerekse kadrosunda bulundurduğu oyuncular ile porto ile aynı seviyede bir takım değil, onlardan 1 gömlek daha aşağıdalar ancak kontra atak sisteminde sadece portodan değil yarıştığı bir çok takımdan iyi durumda. galatasarayın buna oldukça dikkat etmesi gerekiyor. öte yandan devre arası transfer dönemi de bu soruya cevap vermemizi kolaylaştıracaktır, devre arasında kadrosuna en az 2 tane çok önemli oyuncu katmak zorunda galatasaray ancak finansal fair play kuralları ensesinde iken buda çok mümkün görünmüyor, benfica karşısında turnuvaya veda edeceklerini düşünüyorum

0

galatasaray takımı avrupa'da bu kadro ile oldukça başarılı olamayacağını tahmin ediyorum. çünkü bu sezon özellikle inişli çıkışlı performanslar sergilediğini ve bunun bir an önce düzelmesi gerekiyor. galatasaray takımında özellikle forvet konusunda çok maç kaybetmiştir. fatih hoca ilk yarı dönem içerisinde büyük transferler yapacağını ve beşiktaş takımından giden demba ba gibi kaliteli bir oyuncuyu kadroya katmak istiyor. eğer bunu kadroya alırsalar oldukça başarılı olabilirler. avrupa'daki rakibi benfica ve oldukça kuvvetli bir takım. ama önceki yıllara göre daha kötü gittiğini görüyoruz. inşallah galatasaray takımı avrupa ligi'nde benfica gibi kuvvetli bir rakibi eller ve avrupa kupası'nda finale kadar gitmesini istiyoruz.