0

evet tabii ki de sağlıklı yaşam için spor etkilidir çünkü kaslar çalışıyor rahatlıyor yani sporunda devamlı olanı etkilidir bir gün yapıp üç dört gün yapmayıp böyle ara verildiği zaman kaslar alışmaz vücutta yorulur her tarafını ağrır spor yapmadan önce kesinlikle gerdirme hareketleri yapılmalıdır ve spor bittikten sonra da esnetme hareketleri yapılmalıdır böylelikle vücut rahatlar bir süre sonra insanın vücudunda ağrı olmaz.

0

bir insanın sağlıklı yaşaması için spor şarttır. hiçbir zaman çalışan insan ile çalışmayan insan bir olur mu? çalışan insanın vücudu sürekli hareket ettiği için daima hayata güzel yönleri ile bakar ve hayatı olumlu taraflarından yaşar. spor yapmayan insan ise yada çalışmayan insan sürekli bir üşüngeçlik içinde olur ve bir iş yaparken üşengeç olur ve hiçbir iş yapası gelmez. işleyen demir paslanmaz diye boşuna dememiştir atalarımız.

0

sağlıklı yaşamak için spor lazım en azından günde bir iki saat koşmak haftada bir futbol maçı yapmak sağlığa karlı olur hacı abi

0

sağlıklı yaşamın sırrı spordur ,spor yapan kişi hem hızlı kilo almaz ,hemde kaslarını kuvvetlendirir

0

sağlıklı yaşam için tabii ki de sonuçta spor insanı dinç tutar, sağlıklı olmamızı sağlar. bence herkesin spor yapması lazım tabii sigara alkol kullananlar spor yapamaz. çünkü hiçbir etkisini görmez ben de zaten siz sigara içtiğimden dolayı spor yapamıyorum ama sağlığımız açısından çok faydası var.

0

evet bence saglikli yasamak icin spor sart.

0

evet spor yaşam demektir ve olabıldıgınızce spor yapmanızda çok büyük tavsiye var boş vakitlerinizde yapabilirseniz daha iyi olur sizin için ve yaşlandıkça vücut alışık durumda olacaktır ve hiçbir şekilde zorlanmayacaksınız sağlıklı bir yaşam için spor yapın sloganları var bu sloganlar çok doğrudur futbol tarzı ve spor ıle ılgılı bütün aktiveteleri denemenizde çok büyük bir tavsiye vardır size tavsiyemdir.