0

vucut hareket ettikce yaglar yakilir zayiflanilir onun icinde spor saglikli yasam icin kesinlikle sarttir.

0

evet spor şart günlük hayatta yaptığımız yürüyüşler egzersizler ve kendi sağlığımızı korumak için besin ihtiyacına dikkat edilmesi gerekir sadece kaslı bi vücut için spor yapılmamalı

0

illakin spor sart spor olmazsa olmaz.saglikli yasamk icin

0

sağlikli bir yaşam için spor yapmanin şart olduğunu düşünüyorum

0

evet saglikli yasam için spor sarttır neden derseniz spor solunum yollarimiza ve vücudumuza cok iyi gelen bir seydir sık sık yapamazsamda benim hobi olarak yaptiğim spor basketbol oynamaktir islerden dolayi pek bir firsatim olmuyor ama bos zamanlarimi basketbol oyniyarak değerlendiriyorum ve herkesin spor yapmasini tavsiye ederim cünkü vucut ter atiyor ve adeta kendisine geliyor diyebilirim.

0

tabi ki sağlıklı yaşam için önemli. neden mi? düşün bir insanın sürekli evde ve hareket yapmadığını sürekli yiyiyor içiyor yatıyor o insan duba gibi olur. bunun olmaması için her zaman spor yapmalıyız. spor yapmak için illa spor salonlara gitmek gerekmiyor, sabah erkenden kalkıp dışarda yarım saat bir saat yürüseniz bile vücut için süper bir ilaç olur. ikindin de yine yarım saat bir saat yürüseniz yine spor yapmış olursunuz. sağlıklı yaşamak için yürümek olmuyor tabi biraz da boğazımıza sahip olmalıyız. her şey yiyerek olmaz sağlıklı beslenmek lazım.

1

sağlıklı yaşam için herkes kendi vücudunu, metabolizmasını tanıyıp ona göre yapacağı sporu seçmelidir. yürüyüş herkesin çok rahat yapacağı masrafsız bir spordur. tempolu olarak günde en az 20 dakika yürümek insan sağlığı açısından önemlidir.

0

evet sağlıklı yaşam için spor sartdr spor ypmk insanı dinclestrir.

0

evet kesinlikle spor yapmak insanı dirençli tutar ve kasları çalışır güçlenir

0

sağlıklı yaşam için bence spor şart olduğunu düşünüyorum.çünkü sağlıklı olabilmeniz için iyi bir beslenme ve spordan geçtiğini söylemek mümkün aslında.bu yüzden belli zamanlarda haftanın belli günlerinde spor salonlarına ya da stadyumları giderek oralarda yapabileceğimiz hareketler mevcuttur.alışkanlık haline getirmeliyiz ve gerçekten ileride çok faydasını görebileceğimizi söylemek de istiyorum. bazı kişiler spor yapmaya karşılar ama şu anda pek fazla anlayabilecek durumda değiller çünkü sağlıkları iyi.bunu ilerleyen zamanlarda göreceklerini söylemek mümkün aslında. spordan geldikten sonra güzel bir kahvaltı sizi kendinize getirebilecektir.lütfen sağlığımıza dikkat edelim mi düzenli beslenin düzenli spor yapalım.

0

evet sağlıklı bir yaşam için spor şart iyi beslenmek de şart, uyku düzenini düzene oturtmak da şart ,meyve, sebze, vitaminler almak da şart sağlıklı olabilmemiz için bazı şeylerden uzak durmamız şart mesela sigara ,alkol, uyuşturucu, nargile vs vs bazı içecekler gibi.