0

aynen kardeşim katılıyorum sorular gerçekten çok zor ben daha önce hiç duymadığım şeyin ne olduğu soruluyor

0

aslinda yoruma dayali cok soru grliyor da aklima. aklima tam geldigi zaman bryin bedava modu acik oluyor. soramadsn da ucup gidiyor aklimdan :) iste soru sorma acikken aklima gelirse sormaya calisiyorum. ama bundan sonra telefonumin not kismina yazmaya karar verdim. en azindan hrm unutmamis olurum hem de size yorumlanacsk cok soru cikacaktir.

1

aynen gerçekten katılıyorum. ben de şimdi geldim siteye bir baktım sorular zorlaşmış bayağı bir bu ne ya dedim kendi kendime böyle normal sorular olsa bence daha iyi gibi gerçekten de sıkıcı oluyor. bu sefer google'dan falan baktığımızda kopya içerik oluşturdu deniliyor onun için artık ben korkuyorum google'dan falan da bakmıyorum. zor sorular da cevaplamak istemiyoru mesela özellikle bilimle ilgili çünkü ben kendim ortaokul mezunu olduğum için mecburen google'dan bakmak zorundayım onu da yapınca bu sefer uyarı alırım diye tereddütteyim biraz ondan dolayı bence normal sorular soruyorsa daha iyi en azından beraber kazanmış oluru normalde genellikle burada üniversite öğrencisi çok oldugu için ondan dolayı zor soru soruyorlar. yani bence de kolaylaştırmaları lazım.

0

aynen kardeşim katılıyorum bende sana.
ayrıca yogun iş tempomdan dolayı pek fazla giremiyorum , girdiğim zamanlarda da yoruma dayalı sorular osa çok iyi olur aslında kafa dağıtmak için.

0

arkadaslar biraz daha yoruma dayali sorular bekliyoruz lutfen.:)