2
1

sorumani eskiden sorduğumuz sorulara cevap verir, cevap vermese bile yaptırım ve uygulamalarla tavrını belli ederdi ama uzun süredir yönetim sessiz. umarım kazançlarda bir iyileştirme söz konusu olur. sitenin daimi kullanıcıları her şeye rağmen burada ama yeni gelenler içinde motive edici olur. bizimde referans kazançlarımız biraz artar ve hiç fena olmaz.

0

gelse guzel olurdu tabi ama bize de zam yapmamlari icin onlsrinds kazanmalari lazim. onlarin kazanip bize zam yapmalari yine bize bagli. biz ne kadar cok aktif olup arada reklamlara tiklarsak o kadar iyi. cunku skte kazandikcs bize de kazandiracak. yani o yuzden mumkun oldugunca aktif olmayi deneyebilirsiniz.

0

yapılan sözleşmeler ve artan üyelerin göze çarpıp getireceği reklam anlaşmaları olumlu bir kazanç kapısını aralayacaktır diye düşünüyorum.

0

adminin veya site yöneticisi bu durumdan kâr elde ederse bu yönde farklı değişiklikler uğratabilir sonuçta oda bi kazanç elde etmektedir.

0

inşallah gelir ama günden güne popülerleşen bir site olduğundan geleceğini sanmam kitlesi iyice çoğalıyor

0

belli olmaz adminlerimize bağlı bu durum :)

0

zamanla üye sayısı çoğalıp daha çok faaliyet gösterdikçe zam gelebilir. zaten ara ara yarışma düzenliyor. iki kat fazla kazanç falan getiriliyor bazen bir gün bazen birkaç gün sürüyor. bu yarışmalar üyelerin burada daha aktif olmasını sağlıyor. site büyüdükçe zam oranının artacağını düşünüyorum. site git gide büyüyor bu durumda hem sorumani yöneticileri için hem de üyeler için güzel bir şey.

0

r olanlara tiklama yüzdesi artarsa bu miktarda artar diye düşünüyorum çünkü bu artış insanları da bu siteye yönlendireceğinden daha fazla kazanç sağlayacaktır.

0

bence bu siteye zam gelir şuanlık iki kat fazla verdiklerini söylüyorlar buda gelecek zamanlarda zam geleceğine dair hafif bir ipucu gibi umarım öyledir :)

0

belki ilerde zam gelebilir şimdilik beklemedeyiz bakalım.

1

diyer sitelere göre sorumanide ışık var site sahipleri kazanırsa umarım kullanıcılarına da kazandırcaklarını düşünüyorum ümit var.

0

soru maniye zam gelmez bence ben öyle düşünüyorum

0

zamanla ilerledikce zam gelir diye düşünüyorum

0

keşke gelse. hepimizin kazanmaya ihtiyacı var.

1

zamanla olur bence, site kazanacak ki biz öyle kazanacaz.

1

bunu ancak ilerleyen zamanlarda görebiliriz.