0

istemiyorsa zorlamam yani niye kendime acı çektiriyim ki zorla güzellik olmaz sonuçta.aşkımı kalbime gömerim ve giderim ama bir tarafımda hep onunla olur yani nerdeymiş ne yapmış kim varmış yanında falan gibi yani. ama sapık gibi peşindede takılmam

0

eğer aşık olduğum kişi beni istemiyorsa yapacak birşey yok daha ne yapabilirim ki istemesi için onu zorlayamam sebebini sorarım konuşmaya iletişim kurmaya çalışırım belkide o bana aşık değildir bunu ölçerim sorarım ve buna göre yoluma bakarım. israr etmem niçin çaba sarfedip uğraşayım bana değer vermeyen insana bende vermem arkama da bakmam. sadece eğer ilişkimiz varsa ve uzun süreli bir ilişkiye bu daha sonradan böyle bir tutum içine giriyorsa bunun sebebini bilmek isterim haklı olarak. sevip sevmediğine dair şüphelerim varsa eğer o bana aşık değilse veya beni sevmiyorsa artık yapacak birşey yok bunun için zorlayacak bir halimde olamaz bende yoluma devam ederim ne yapabilinirki böyle bir durumda eğer ben seviyorsam aşıksan tabiki üzülürdüm harcadığım vakit için en çok da. bu sebepten de hiç birşey yapmazdım. sadece giderdim bende beni istemeyen insanı istmezdim ve aşk acımı çekmeye razı olurdum

0

eğer aşık olduğum kişi beni istemezse eğer onun yanında bulunacak değilim ya giderdim yanından istemeyene zorla güzellik olmaz .

1

aşık olduğum kişi eğer beni sevmezse ve beni hayatında istemezse aşk tek taraflı olmaz aşkın iki taraflı olması gerekiyor ne kadar zor olsa bile vazgeçerim bir şarkı vardır ya eğer sevmiyorsan söyle bileyim aşkımı kalbime gömer giderim bir daha aramam yemin ederim yeterki sevgilim gerçekçi ol aynen böyle sevmiyorsa aşkımı kalbime gömer giderim.

0

karşılıksız bir ilişki içinde hiç olmadım daha dogrusu ben öyle sanıyorum. ancak belirkn bir aşkım olupta istenmediğim olmadı nasıl ir duygu onu bilmiyorum herhalde cok üzücüdür çünkü sevmek eylem gerektirir sarılmak istersin elini tutmak istersin gözlerine bakmak istersn

0

aşık olduğum insan beni istemezse ben de onu istemem zaten platonik aşk yaşamış olurum buda zaten hastalık yani platonik aşk yaşayan insana hasta insan denir. :) hadi onu geçtim bellini sen birini seviyorsun o seni istemiyorsan boş ver gitsin. uzulmeye bile değmez emin ol ki karışma kimler çıkar kimler. rabbim herkese bir alın yazısı yazmıştır. elbet birgün seni bulur. aşk acısı bile çekmeye gerek yok. insan her zaman hak eden insanı sever ,hak etmeyen insanı sevmez. takmam kafama bile onla sevgili bile olsam acı çekerim. sırf ben seviyorum diye. her zaman güçlü ve cesaretli olup seni istemeyen o sende istemiyor eksik beyninden de kalbinde de silip atacaksın yapmazsan ozamn her zaman acı çekersin. aşk acısı kötü bir duygu emin ol ki oda aşk degildir, sadece alisknliktir. yani aşk diye birşey yok. sevgi vardır. sevgi ile aşk bir değildir. farklı şeyler bunların ikisi.

1

insan istenmediği yerde bile duramazken, istenmediği kalpte ne işi var?
eğer benim çok sevmeme karşılık karşımdaki bana aynı duyguları hissetmiyorsa, kesinlikle çok zor olsa da bende sırtımı döner ve giderim ondan.
sezen aksu'nun şarkısında dediği gibi aynı;
"ben senden gittim oğlum, hadi yerime koy birini koyabilirsen.."
benim kadar biri sevemeyecektir düşüncesi ile bir süre işi melankoliğe bağlarım, içerim, dertli aşk şarkıları dinlerim, aşk filmleri izlerim. ama bir gün işte o bir gün zaman her şeyin ilacıdır deriz ya geldiğinde bir bakarım eski hislerim yok. hatta düşünürüm bile.. alışkanlıkmış belki de..
belki de sevmek değildi bu derim. ve hayata yeniden başlarım.
yeni insan, yeni bir aşk.
kimbilir.

0

artik bunu mecbur kabullenip,bir sekilde kendimi adapte ederim.
hayatin sonu olmadigini ve hala devam ettigini dusunur ve hayatima bakarim.
ama asla kimseyi de unutmam,illa ask olmuyor diye kimseyi yari yolda birakmam yuz cevirmem.
kazanilan elde edilen her insan degerlidir benim icin. insana insan oldugu icin deger verenlerdenim ve herkesi sevebilen bir yapim vardir.
elbette ki ask in karsilik bulmamasi beni uzer yipratir ama yine de hayatin devam ettigini kendime soyler saglik dilerim..:)
umarim herkes asik oldugu insana bir gun kavusur..

0

aşkımı kalbime gömerim kardes:)çok üzücü bir durum ama müslüm babanın arkadaşca sevsen raziyim yine adlı şarkısında teselli bulurum.:)