0

gerçekten sevilip sevildiğimi hiçbir zaman bilemem bunu sadece hissedebilirim . karışınızdakı kişi bunu size bir şekilde yansıtır ama hiçbir zaman gerçeği bilemezsiniz yalan olup olmadığını veya sevgisinin nasıl bir sevgi olduğunu ne kadar olduğunu bunu hiçbir zaman bilemem . ben sadece bana göstermiş olduğu sevgiden vermiş olduğu saygıdan ve güvenden veya bana hissettirmiş olduğu duygudan yola çıkarak beni sevdiğini zannederim . belki de gerçekten seviyordur veya sevdiğini sanıyordur ya da o an o duyguları öyle hissetmiştir veya gelişmiştir . bunu hiçbir zaman bilemeyeceğim . bana hissettirildiği kadarıyla sevildiğini biliyorum ancak ne kadar gerçek hangi zaman dilimleri içinde onu bilemiyorum . bir de bu sevginin boyutu kişiden kişiye değişiyor. örneğin , ailenize vermiş olduğunuz sevgi hiç değişmeyen devamlı süregelen bir sevgi oluyor ancak bir dostunuzla veya eşinizle yollarınızı ayırdığınız zaman onları sevmeye devam etmiyorsunuz . sadece geçmişe saygı duyuyor ve geçmişte sevmiş olduğunuzu biliyorsunuz . yani sevgi insandan insana ve zamana göre değişiyor . tam olarak seçildim diyememm

0

yıllardır bu duyguyu hissedemedim alistim bu duruma:)tabi ailem ve arkadaşlarım haricinde. duygusal olarak uzunca seneler bu duygulardan kendimi soyutladım. o yüzden halimden şikayetçi de değilim. böylesi benim için daha iyi kafamda rahat en azından.

0

o kisinin surekli beni dusunmesinden,surekli bana yazmasindan,benimle ilgilenmesinden,konusmalarindan vs.

0

sevildiğimi, ince nazik zarif düşüncelere sahip naif insanlar hissettirebilir. bunu hissetmiştim sevdiğim insanda.

0

gervektenbsevildigim zaman! kendimi ,ulaşılmaz, hareketli,herseyi bilen,herşeye alakadar olam, herşeyin içinde, saki herkes beni izliyor gibi. ama ben kendimi , bilen ,asla ,unutmayacagım bir insanım.

1

eşimi tanıyınca hissettim. benim için annemden ve babamdan bile daha önemlidir.