0

sıcak çikolata kış günlerinin dostu içi ısıtıyor mutlu ediyor

0

kış günlerinde genellikle sıcak içecekler tüketmeyi tercih ediyorum. özellikle nane limon, nescafe, çay gibi içecekleri daha çok tüketiyorum. gerçekten kış günlerinde vücudumuz çok halsiz ve çok üşüdüğü için hemen hastalık kapabiliyoruz. bu yüzden sıcak şeyler tüketmeye önem göstermeliyiz diye düşünüyorum. sıcak çikolataya gelirsek, evet ben de sıcak çikolatayı çok severek tüketiyorum. ben genellikle yaz kış farketmeksizin sıcak çikolatayı haftada iki kere içerim.

0

sıcak çikolata sadece kışın içilmez ben şahsen yazın de içmeyi tercih ediyorum. gerçekten de sıcak çikolata çok güzel oluyor. hem yaz ,hem kış mesela bir kafeye falan gittiğimizde sıcak çikolata söyleyip içebiliriz. bunun bence kışla alakası olmadığını düşünüyorum. tadı falan güzel ben zaten çikolatayı çok sevdiğim için çikolata olan her şey de içer yerim yani mesela eşim iddaa bayisine gittigin de orada bir makine varm ben hemen para isterim orada kendime her seferinde sıcak çikolata alırım ama tabi kafelerde yapılan sıcak çikolatalar kadar güzel değil çünkü bir kafe'ye gittiğimizde ki aldığımız çikolatayla makine çikolatası çok farklı yani tadı bence o kadar iyi değil ama gene de içiyorum sevdiğimden dolayı en sevdiğim şeyler arasından diyebilirim.

0

kış günlerinde oldukça sıcak bir şeyler içmeye çalışıyorum. genel anlamda dışarıya çıktığın zaman kafeye gittiğimde sıcak çikolata içmeyi seviyorum. bazı kişiler çikolata dahi yemeği sevmiyorlar ve sıcak çikolatayı hayatta içmezler. aslında kış günleri içerisinde insanın vücudunu tutabilecek sıcak içeceklerden biridir. bazen sıcak çikolata evde de yapılabilir. özellikle hazır paket şeklinde satılıyor marketlerde veya bakkallarda. evde sıcak suyu kaynattıktan sonra paketin içerisindeki tozu döküyoruz ve hazır bir şekilde önümüze geliyor. tabii ki kafelerdeki sıcak çikolata ile arasında fark oluyor ama cafe de oldukça pahalı olduğu için evde içmeyi de deneyebilirsiniz.