0

yani bence gece uykusuz kalmak iyi değil. rabbim hiçbir zaman esneyen insanı sevmezmiş. çünkü sen şeytana uyup bedenini yoruyorsun ve bitkin düşüyorsun aslı oluyorsun zaten uykusuzluk insana hasta yapar ondan dolayı hiçbir zaman gece uykusuz kalmak iyi değildir. geceleri uyumamız lazım bünyemiz iyi olmamız lazım çünkü bu beden bize emanet allah tarafından hani bazı insanlar uyumuyor. çünkü burada görebiliyorum eğer yarışma olmasaydı millet zaten bu sitede falan olmazdı yarışma olduğundan dolayı buradalar çünkü millet kolay yönden para kazanmak istiyor hani biz yarışma yokken burada aktifiz ama onlar ise yok bence sorumani aktif olan üyeleri ödül vermesi lazım diye düşünüyorum. en azından adil olmuş olur haksızlık olmamış olur biz gene millet gibi kolay yoldan para kazanmaya gelmiyoruz buraya devamlı burada aktifiz mesela ben 15 aydır uykusuzum oğlumun yüzünden ama gene de uykusuz olmama rağmen bu siteye giriyorum ben 15 aydır bu uykusuzluğu yaşadığım için geceleri uykusuz kalmak çok kötü bir şey anlayacağın.

0

bu aralar uykuyu çok seviyorum ama uyuyamiyorum. hem uykum gelmiyor hemde yarisma beni baya etkiledi ve hırs yaptım. sürekli burda takılmaya çalışıyorum.

0

geceleri bazen uyanık oluyorum. ya da uyuyorum 4 veya 5 gibi kalkıyorum. çok uykuyu seven biri değilim genelde 5 saat bana yetiyor. tabi bazen uyumayı çok istiyorum ama uykum gelmiyor.

0

genel anlamda geceleri uyumayı pek seven biri değilim. çünkü gün içerisinde yapamadığım bazı şeyleri gece yapmayı planlıyorum. bazı kişiler geceleri erkenden yatıp erken kalkmayı tercih edenlerden dir. ama bende de tam tersi diyebilirim. çünkü gece saatlerinde genelde nba maçlarını izlemeye özen gösteriyorum ya da yabancı bir film açarak onu izlemeyi tercih edenlerden biriyim. sabah saatlerinde erkenden kalkmaya çalışıyorum. çünkü uykuyu pek fazla seven biri değilim ve günde 5 saat kadar uyku bana yetiyor. bu yüzden şu andaki halimdem açıkçası çok memnunum. özellikle bazı insanlar hiçbir şekilde uyanmamak istiyor. artık vücudu iyice tembelliğe alışmış ve sürekli uykuya verdikleri için kolay kolay uyanmıyorlar. biraz da insanın kendini nasıl geliştirdiği ne bakıyor aslında bu. eğer bir düzen kurmuşsanız bu düzene uymanız gerekiyor. yoksa gün içerisinde vücudunuz oldukça dirençsiz ve uykusuz kalabiliyorsunuz. bu da insan sağlığı açısından pek fazla önemli olan konular arasındadır. bir insanın günde uyuması gereken saat 7 veya 8 saat yeterli oluyor. bunun ilerisinde gidildiği zaman ise gün içerisinde ne yaptığınızı bilmiyorsunuz ve özellikle de iş yerinde çalışıyor iseniz hata yapma gibi bir imkanınız var. bu yüzden çok dikkatli olunması gerekiyor bu konuda. eğer erken kalkan biriyseniz erken saatlerde yatmayı tercih edebilirsiniz. çünkü çalışan vücut ister istemez yoruluyor ve yorgun düşüyor.